Jump to content

Moto Zajednica

modifikacija repa i fara

Recommended Posts

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: suzuki 750 f

pozdrav svima imam jedno pitanje .Kupio sam suzuki 750 f i motor je stvarno ful ali bi napravio neke promene pa me zanima da li neko zna koliko ce to da me kosta i ko to radi povoljno i korektno ovaj narandzasti je moj kupio bi far od k6 ili k7 i rep od k6,7,8 i odradio bi na njemu ovako bi to trebalo da izgleda odprilike stim sto bi ga celog posle prelepio u ktm narandzastu sa karbon detaljima ili u narandzasti 3d karbon da li neko zna koliko ce me to kostati i ko to radi? unapred hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1022 postova
  • Motocikl: kawasaki

oko 120-200 evra samo rad jer bi trebao da se odradi komplet drugi nosac za tu plastiku i oko fara bi trebalo eventualno negde da se doda plastika i da se naprave novi nosaci za far ,zatim da preradis prednji sic ili da se drugi opravi da se uklopi na rezervoar i na plastikama repa i dok kupis moplet polovan rep sa zmigavcima i stop svetlo i far izadje te jos 300-400 evra

• Svrati ponekad, 143 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE 500

Imaš teme poput Sam svoj majstor, Mehanizacija, podforumi Suzuki... tamo ćeš naći milion avjeta, i hiljadu ljudi koji znaju da ti pomognu. U ovoj temi- teško ćeš naći savjet ;)

i da, pozdrav :dobrodosli2:

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: suzuki 750 f

hvala vam ipak necu nista dirati teze se prodaje kasnije kad je nabudzen a i ovako je lutkica samo cu prelepiti sve crne detalje u karbon i kupiti novu gumu i to je to :-)

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja