laza251 20 Napisano Maj 28, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da kazem,moj ETZ 251 je otisao u ruke drugog vlasnika.Nabavio sam ETZ 125,stranac,u extra stanju..U medjuvremenu sam nabavio i MZ ETZ 150,razdrndan,sa domacim papirima,pa cu od ta dva da napravim jedan.U masini nova radilica(pricam o ETZ 125),razbusen cilindar,nov klip,lanac,lamele,srediste kvacila i jos mnogo toga novog... U ovom od 150ccm je crkla 4. brzina i jedino treba da se prekarici,ostalo je u super stanju.Tako da od dva pravim jedan ETZ 150.Koliko li smeta ako je cilindar karburatora (gde ide siber),malo izrisovan sa jedne strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 29, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da kazem,moj ETZ 251 je otisao u ruke drugog vlasnika.Nabavio sam ETZ 125,stranac,u extra stanju..U medjuvremenu sam nabavio i MZ ETZ 150,razdrndan,sa domacim papirima,pa cu od ta dva da napravim jedan.U masini nova radilica(pricam o ETZ 125),razbusen cilindar,nov klip,lanac,lamele,srediste kvacila i jos mnogo toga novog... U ovom od 150ccm je crkla 4. brzina i jedino treba da se prekarici,ostalo je u super stanju.Tako da od dva pravim jedan ETZ 150.Koliko li smeta ako je cilindar karburatora (gde ide siber),malo izrisovan sa jedne strane? Zavisi koliko je ostecen. Videces kada ga budes uradio hoce li imati ler i koliko ce da trosi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Aj probacu da promenem siber,ovaj ima lufta,i pojedena je iglica sibera.Na jednom MZ sam upasovao karb od Jawe 350 TS,mogu da kazem da dosta bolje povlaci,a potrosnja nije velika,u 3. brzini sa napunjenim loncetom(zatvorena slavina),predje oko 1 km.Tako da,bude li ovaj njegov karb zezao,imam jedan Jawin u rezervi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...