Scarface 0 Napisano Januar 1, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakav motor :o :o :o... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Januar 1, 2008 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Erzberg tuning R1 YAMAHA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 1, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Erzberg tuning R1 YAMAHA ;D ahahahahaah !!! sjajnoooooo ! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Januar 1, 2008 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sa snagom sigurno nije u zaostatku. Mene zanima jel' moze ovo da se vozi sa onako ispruzenom nogom,pa da mu se na izlasku iz krivine zabije gas i moze li po zahtevnom terenu gde treba drugacija prva brzina...da li je sredjen menjac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 1, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo vinda , stvarno sam odusevljen njim snage sasvim dovoljno tockovi niti enduro niti supermoto ,mesanac a lak laksi od mnoge brace 160kg na 34kw i kad sam jos promenio rucke i stitnike za ruke ma strava imas super moto a imas i enduro ,otad sam jos promenio auspuh i dobio na snazi , pa zar to nije super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 1, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ciji je ovo motor slikao sam na skupu u tb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Januar 2, 2008 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan ciji je ovo motor slikao sam na skupu u tb Moja husqvarnica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Januar 3, 2008 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mali filmic sa slikama ebduro i SM, svidece se i onam koji nisu ljubitelji..... ;D http://www.livevideo.com/media/playvideo_fs.aspx?fs=1&cid=0E40680D6CAB447EB43918E667E97151 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 3, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Moja husqvarnica.... ...jel' ti popravljas motorne testere? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Januar 3, 2008 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Moja husqvarnica.... ...jel' ti popravljas motorne testere? ;D i kosacice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...