laki 6 Napisano Decembar 27, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam od druga da mi donese supermoto tockove.Kakva je tad situacija sa tezinom motora.Izgledace ovako. Č: mrdnuo sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Decembar 27, 2007 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam od druga da mi donese supermoto tockove.Kakva je tad situacija sa tezinom motora.Izgledace ovako. Odlicna, super varijanta, trebace ti jos i adapter za klesta prednje kocnice, (ako ides na 320 disk kao na slici).Eventualno novi prednji blatobran. Pun pogodak, imas li skroz podesivao ogibljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Decembar 27, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan evo mog motora i evo jednog istog kao mog samo sa supermoto tockovima mozda padne i neko farbanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Za LAKIJA par TTR SM po mom izboru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I jos.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I tako ENDURO postade SUPERMOTO tema..... (evolucija po DARWINU) Koliki ti je fabricki disk napred i koja klesta su? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Decembar 28, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan brembo su klesta a disk je standard na ovim obicnim tockovima ,a na ovim sto treba da mi stignu disk je dosta veci.Al drugar mi ima supermoto tockove na ttr-u i kod njega pasuje super,valjda ce i kod mene. Evo jos ttr-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Decembar 28, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan disk mi je 24cm ceo a od sredine 12cm neznam kako se meri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan To je 240mm, predpostavljam da je na SM tockovima 320 sto je standard za klasu. Treba da ti posalje i adapter tj distancer za kociona klesta sa 240 na 320mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Decembar 28, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ako ne posalje naci cu ga negde valjda,samo nek dodju tockovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Decembar 28, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Aj izbaci slike tvog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan SM 610 2006, 140 kg spremna za voznju (moja -8kg),6 brzina, vodeno hladnje, dve uljne pumpe, ogiblenje napred marcoki shiver,pozadi sachs, potpuno podesivo (predoptrecenje,izvlacenje i kompresija HIGH i LOW speed), arov izduv, slajderi, prednja kocnica 320 plivajuci disk brembo, cetveroklipna klesta sa cetiri keramicke plocice ZCOO, zadnji takodje plivajuci 220 plus plivajuci kaliper... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Decembar 28, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja oko ovog mog imam jos dosta stvari das uradim,najbitnije mi je da promenim auspuh posto je ovaj moj dosta tezak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I sa staze dve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Decembar 28, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.myvideo.de/watch/1011919 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Decembar 28, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Pitajte Farbacha, on ima TTR-a supermoto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Decembar 28, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Za LAKIJA par TTR SM po mom izboru Vidim i ti si na www.supermotojunkies.com Zlo izgledaju ove dve tetke...vrh customizacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 28, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan SM 610 2006, 140 kg spremna za voznju (moja -8kg),6 brzina, vodeno hladnje, dve uljne pumpe, ogiblenje napred marcoki shiver,pozadi sachs, potpuno podesivo (predoptrecenje,izvlacenje i kompresija HIGH i LOW speed), arov izduv, slajderi, prednja kocnica 320 plivajuci disk brembo, cetveroklipna klesta sa cetiri keramicke plocice ZCOO, zadnji takodje plivajuci 220 plus plivajuci kaliper... E, sto je lep onaj stitnik auspuha napred ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan SM 610 2006, 140 kg spremna za voznju (moja -8kg),6 brzina, vodeno hladnje, dve uljne pumpe, ogiblenje napred marcoki shiver,pozadi sachs, potpuno podesivo (predoptrecenje,izvlacenje i kompresija HIGH i LOW speed), arov izduv, slajderi, prednja kocnica 320 plivajuci disk brembo, cetveroklipna klesta sa cetiri keramicke plocice ZCOO, zadnji takodje plivajuci 220 plus plivajuci kaliper... E, sto je lep onaj stitnik auspuha napred ;D Zahvaljujuci Vasoj majstorskoj doradi.... Hvala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Decembar 29, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan jel si ovo ti? http://video.google.com/videoplay?docid=904588206626665007&q=Husqvarna+SM+610+testiranje&total=1&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 29, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog TTR-a ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 29, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sto bih voleo ovo da probam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 29, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sto bih voleo ovo da probam! Xe xe ! ide ko' mecava !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan jel si ovo ti? http://video.google.com/videoplay?docid=904588206626665007&q=Husqvarna+SM+610+testiranje&total=1&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0 Da to sam ja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Decembar 29, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan sjajan motorce miko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...