sale82 0 Napisano Maj 25, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Derbi rabasa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,imam na zadnjim vilama jedan gumeni tockic preko koga ide lanac e sada tamo je bio i jedan feder koji je negde tamo bio zakacen ali nemogu da se setim gde i kako je bio zakacen kako god gledam nevidim gde je bio zakacen,dali mozda neko zna i moze da mi objasni kako taj tockic treba da stoji,unapred hvala,Inace upitanju je Derbi Rabasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 121 Napisano Maj 25, 2013 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Slabe su sanse da ti neko pomogne po pitanju ovakvih sitnica u vezi tog motora. Ja nikad cuo za taj motor, a mislim da ih malo ima ovde kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale82 0 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Derbi rabasa Prijavi odgovor kao problematičan Derbi sada pravi uglavnom skutere,ovo je stari motor 91 god.Imaju i ovlasceni servisi za njih,ima i delova za njih tako da ima i motora,ovaj motor nije nista drugaciji od bilo kog drugog motora,samo sto ja prvi put se susrecem sa ovakvim motorima pa nemam bas iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 26, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a,jel taj tockic usrafljen za viljusku....fiksno jel nemoze da se mrda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale82 0 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Derbi rabasa Prijavi odgovor kao problematičan Usrafljen je za viljusku i trebalo bi da se mrda,preko njega ide lanac,i isao je neki feder samo sada nemogu da se setim gde je taj feder bio zakacen,posto sam motor bio rastavio pre mesec dana,sada sam ga skinuo i neznam dali moze bez toga da se vozi,cekam ponedeljak da mu jos kupim klip nov pa cu ga kompletirati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 26, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa..ne mrda u smislu okrece.... ako ima feder i ide gore dole klasican roler sa oprugom.ili je samo fiksni roler..treba da se mrda...taj deo mi nije jasan,jel mozes da ga zamrdas gore dole.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale82 0 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Derbi rabasa Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je taj tockic i opruga i motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...