IvicccA_Sabac 27 Napisano Decembar 27, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam danas prolazeci ulicom Admirala Geparta u Beogradu negde preko puta zadnjeg ulaza u zgradu vlade,video enduro vezan lancem za saobracajni znak na sred trotoara a na njemu tona snega,bar da ga je pokrio nekom ciradom,bilo cime nego onako da kisne i rdja a po izgledu bi rekao da vec duze stoji tu,mislim da je neki Suzuki DR.big 800 ili tako nesto,veci motor crn,ima li taj vlasnik dusu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 27, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno tuga kako neko ne cuva motor. Kod mog komse inace starog bajkera(vozi transalpa)u garazi stalno upaljena TA pec, ko da drzi konje u garazi a ne motor . I moj motor je kod njega u garazi, a to sam provalio kad sam bio da isteram motor pre nedelju dana da radi malo. Ja udjem u garazu a ono toplo unutra, kad pridjem do motora a TA pec radi samo cepa, ja pipnem a ono vrela. Zamislite koliko to trosi struje, dan i noc :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Decembar 27, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e bas je i taj vlasnik kreten Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1387 Napisano Decembar 27, 2007 Drug član, 1384 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni svaki dan muka kada na Bulevaru oslobodjenja u Novom Sadu ispred Babaribe vidim Stroma 1000-ku kako stoji pored drveta. U pocetku je barem bio pokriven a poslednjih dana mu fali cirada. Gledam ga onako pokislog, pokrivenog snegom, prljavog prasnjavog...tuga bre... Ja da nemam kako drugacije, ma drzao bi ga u stanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 27, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno su ih "teskom mukom" zaradili pa im sada nije ni do cega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Decembar 28, 2007 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Takvo odrzavanje motora mi nikada nece biti jasno. U Dobracinoj sam dosta puta video jedan coper i jednu enduro. I kisnuli i bili pod snegom i vecito prljavi. Greota... Ma i da su zasticeni s 5 slojeva voska pa mi ih je zao. Znam da je cist motor/auto produkt bolesnog mozga ( nikad nije dovoljno cist ), al sad.....perfekcionista ima. Bre, ja pop**zdim kada mi auto pokisne a kamoli kada je prljav i neodrzavan, a mogu da zamislim kako to izgleda u ocima onih koji svoje motore " paze i maze ". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Meni svaki dan muka kada na Bulevaru oslobodjenja u Novom Sadu ispred Babaribe vidim Stroma 1000-ku kako stoji pored drveta. U pocetku je barem bio pokriven a poslednjih dana mu fali cirada. Gledam ga onako pokislog, pokrivenog snegom, prljavog prasnjavog...tuga bre... Ja da nemam kako drugacije, ma drzao bi ga u stanu A pored njega Audi R8, jer je vlasnik audia, vlasnik i te suzane. "Zoned gradnja" - firma i bas ga briga i za jedno i za drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Decembar 28, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ma bolesnici... Koliko sam samo tako motora video... Ja dok nisam imao garazu(pre 2god) svoju apriliu rs250 sam drzao u holu zgrade, jedna baba mi je izbusila gume, ali bar mi nije rdjao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Decembar 28, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije za pohvalu,mene i mog zmaja uvhati nespremne sneg.Nije prekriven al sam skinuo snegsa njega. Tesime samo sto ce na sredjivanje pa mi pada nekako lakse....................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Moj mezimac je u sobi pored kreveta. Svaki dan ga mazim i pazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1387 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 1384 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni svaki dan muka kada na Bulevaru oslobodjenja u Novom Sadu ispred Babaribe vidim Stroma 1000-ku kako stoji pored drveta. U pocetku je barem bio pokriven a poslednjih dana mu fali cirada. Gledam ga onako pokislog, pokrivenog snegom, prljavog prasnjavog...tuga bre... Ja da nemam kako drugacije, ma drzao bi ga u stanu A pored njega Audi R8, jer je vlasnik audia, vlasnik i te suzane. "Zoned gradnja" - firma i bas ga briga i za jedno i za drugo. Inace Suzana, cini mi se, nije vozena jaaaako dugo. Kako stoji sada stojala i letos Ja mislim da treba da pokrenemo peticiju da mu se oduzme motor ;D i da ga tuzimo zbog zapostavljanja i zlostavljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Meni je auto napolju a motori u garazi ;D Sta cu kad ne moze sve da stane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...