beli97 0 Napisano Maj 25, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha xt 125x Prijavi odgovor kao problematičan Interesuju me svi komentari o sprint pulseru pa cak i oni manje bitni posto razmisljam da kupim .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Maj 25, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Tekst koji želiš <<< Кликни ту. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beli97 0 Napisano Maj 27, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha xt 125x Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 5. 2013. at 13:34, <Vuk> je napisao: Tekst koji želiš <<< Кликни ту. jeste i ovo je dobar motor ali mene vise interesuje nesto sto je vise za put nego za kros naprimer sprinta bi uzeo zbog guma bez krampona i tako sve su to neke sitnice ali meni mnogo znaci kada ja kupim nesto sto je bilo na njemu nego kada ja ugradjujem naknadno sve u svemu hvala ti ali zteleo bi jos komentara o SPRINT PULSER 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Maj 27, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Па то ти је тема о том мотору Qingqi је име фабрике која производи мотор, а Sprint је име увозника у Србији. А тај крос модел је исти као и овај супермото, само су точкови другачији и пластике... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beli97 0 Napisano Maj 28, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha xt 125x Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 5. 2013. at 20:42, <Vuk> je napisao: Па то ти је тема о том мотору Qingqi је име фабрике која производи мотор, а Sprint је име увозника у Србији. А тај крос модел је исти као и овај супермото, само су точкови другачији и пластике... meni je sve to mnogo drukacije u odnosu na pulsera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 28, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj malo slike dalje u temi a ne samo te na prvoj strani pa ces videti gomilu bas sprint pulsera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...