Rade koenig 1053 Napisano Maj 25, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako drugari kad dam gas recimo preko 4,5hiljada obrtaja krene kurbla da se povlaci dole u jedinom jel smeru u kojem i moze, ZASTO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 25, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kraja tvojim mukama? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Maj 25, 2013 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ti kurblu povlaci centrifugalna sila il gusto ulje, pokusaj rukom da je zadrzis, ako mozes a osecas kako je nesto vuce to je to...mozda jaci feder koji vraca/drzi kurblu na pocetnoj poziciji...kako se vraca posle kurblanja, da nije feder pukao??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Maj 25, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ce on da dodje na kraj mukama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 25, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kraja tvojim mukama? Ja bih mu sad nešto rekao ali prvo da se oslobodi tog kurblaša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 25, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kraja tvojim mukama? Ma uzeo sam ovo kinesce, fino ide nego me to smara Sad nista ne izimam dok ne skupim lepo 2000 eur i uzmem transalp ili xt 600 dosta je bilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 25, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ti kurblu povlaci centrifugalna sila il gusto ulje, pokusaj rukom da je zadrzis, ako mozes a osecas kako je nesto vuce to je to...mozda jaci feder koji vraca/drzi kurblu na pocetnoj poziciji...kako se vraca posle kurblanja, da nije feder pukao??? moze biti da je centrifugalna sila jer ja ga zadrzim malo rukom i ona ne ide! Al u drugoj ponekad i u petoj kad je stalno onda ne vuce kurblu inace ulje je motul 10w40. i opriga kad zakurblam vrati kurblu na pocetnu poziciju vrlo brzo, sta reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Maj 25, 2013 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Скини курблу са машине 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...