Ivan@Ö 62 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice su nove, tj. koristio sam ih svega par puta dok nisam shvatio da mi ne leze, tj malo su mi male. Nove kupljene u Louisu u Martu na akciji kostale 99€, originalna cena 129€. Velicina XXL, mada vise pasuju velicini XL tj 10. Opremljene Keprotec - schoeller (sta god to znacilo). Cena za kolege sa firuma 60€. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Maj 28, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, cena 55€ i nece ici vise dole. Za 50€ ce mene da zuljaju i ima da ih nosim na silu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Maj 28, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan neces valjda sam od sebe da ih kupis za 5 banki? salim se, odlicne ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Maj 30, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Ipak neću da ih prodajem, ostaju meni pa neka i zuljaju po malo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...