AcaZa 0 Napisano Maj 22, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna leva strana, tj. leva maska za Yamahu tzr 125 4FL 1998. god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Maj 22, 2013 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ces to uspeti naci kod nas. Ja sam 2010. trazio istu tu masku i nisam je uspeo naci kod nas. Na kraju sam narucio sa e-baya i stigla mi je za 10ak dana a u Srbiji sam je trazio skoro 4 meseca. Pronadji na e-bayu sta ti odgovara i kontaktiraj njih: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61131-ebay-kupovina/page__pid__1497129__st__1060#entry1497129 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/64709-on-line-narucivanje/page__pid__1463252__st__520#entry1463252 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaZa 0 Napisano Maj 22, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Koliko te je kostalo narucivanje i koliko maska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Maj 22, 2013 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ukupno 70e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Quick 16 Napisano Maj 22, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja stranicu, cena 50e. Imas kontakt na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaZa 0 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan I dalje AKTUELNO! Trazim masku ako neko ima, moze da napravi, polovnu/novu svejedno, samo da se ne cimam preko ebaya Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaZa 0 Napisano Jun 13, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Potraga u toku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaZa 0 Napisano Jun 22, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelna potraznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaZa 0 Napisano Jul 6, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Aoo nema ni na Ebayu... mozda ima neko ko zna nekog da ima masku ili da zna gde je moguce da ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Jul 10, 2013 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motodelovi.net/katalog/yamaha/tzr-125/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaZa 0 Napisano Jul 18, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam i ja to jos odavno ali nisam siguran da li pasuje na yamahu 4fl, a mislim da ne pasuje, ovo jeste od yamahe tzr 125 ali mislim da je Italijanska verzija u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaZa 0 Napisano Avgust 1, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan maske nema pa nema nigde. Ali trazi se i dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...