Jump to content

Moto Zajednica

JRL Cycles' Radial Chopper

Recommended Posts

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

Čitao sam na nekoliko mesta o ova dva motora.  Ovaj donji sa "poprečnim" motorom je napravio Džesi Džejms, Vest Koust Čopers (ovde je na TV-u stalno, ima neku emisiju).  Odprilike na svim mestima gde sam čitao kažu da je to pogrešan način stavljanja radijalnog motora, što zbog trzanja motora u stranu, što glomaznosti, al' jbg izgleda kul.  Dakle, bolja solucija je ovo gore.  Inače, našao sam i firmu koja proizvodi ove agregate, pa ako neko 'oće da pravi ovako nešto (sstrujo?) nek se javi da ga povežem.  :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Čitao sam na nekoliko mesta o ova dva motora.  Ovaj donji sa "poprečnim" motorom je napravio Džesi Džejms, Vest Koust Čopers (ovde je na TV-u stalno, ima neku emisiju).  Odprilike na svim mestima gde sam čitao kažu da je to pogrešan način stavljanja radijalnog motora, što zbog trzanja motora u stranu, što glomaznosti, al' jbg izgleda kul.  Dakle, bolja solucija je ovo gore.  Inače, našao sam i firmu koja proizvodi ove agregate, pa ako neko 'oće da pravi ovako nešto (sstrujo?) nek se javi da ga povežem.  :D

Ne brini se ti za sstruju :)

http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=5531.0

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

ups  ::) ...izvinjavam se sto sam duplirao temu, promakla mi je ova sstrujina od letos ... onda ova moze da se obrise ...

Zasto brisati? Ona je tema ostala zatrpana, teme se stalno ponavljaju i to je super, stare su promakle novim clanovima a i stari da se podsete...

repeticijum est hebo mater studiorum!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja