ZEMZEM 2637 Napisano Maj 21, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2670 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koliko troši ovaj model po gradu i na otvorenom Unapred zahvalan na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djidjo 7 Napisano Maj 22, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Trosi 5,5l na otvorenom kako god ga vozio!,za grad je malo diskutabilno jer nije isto Beograd i npr.Cacak (max.6l) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Beograd 6,5 - 7l otvoreno 5,5 sa dvoje normalna voznja sa preticanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2637 Napisano Maj 22, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2670 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan hvala, dobih neki info da troše malo više e sad sam miran i mogu u potragu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 22, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan toliko troshi? ja sam mislio bar po litru manje, ono injection i to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan E jos kad bi isao na vazduh, bilo bi najbolje. 245kg pun tecnosti. Motor smesno trosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 22, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan pa brate meni to nije mnogo al jeste jache. meni 600f sa 3 kofera i suvozachem ne prelazi 5L na otvorenom. grad od 5,2 do 6,5 zavisi od vozhnje. isto blizu 250kg i karburacija... zadnja 2 merenja u gradu, normalna vozhnja 5,2-5,3 ochekivao sam bolju pottoshnju goriva od injectiona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Jbg sta da ti kazem, tvoj 600F je bolji motor sa boljom tehnologijom. Zavisi to i od voznje. Ako vozis kao baba mozda i izvuces tu potrosnju. Ja se time nisam zamarao, vozim kako mi prija, negde 100kmh, negde naguram do 180 pa spustim na 120 i tako. Evo izmerio sam koliko mi Aprilia trosi i tu je negde oko 7,5 na otvorenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 22, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan nisam nishta loshe mislio.. naravno da je moj F zastarele tehnologije al kazhem ochekivao sam vishe.. jer i ja nishanim 650F ako bude love.. dodushe da, stil je jaka stavka, ja ga ne natezhem 180 nigde...tj 150 mi je neki limit i to je retkost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano Maj 22, 2013 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan Trosi 5,5l na otvorenom kako god ga vozio LOL, 'nači pržiš ga i trista a on troši ko' upaljač. Japanci su ti čudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni mislio da mislis lose! malo zezanja nikom ne skodi! Mozda bi sa tvojom voznjom spao na 3.5l ko zna meni nikad ispod 5.x nije trosio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 22, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni mislio da mislis lose! malo zezanja nikom ne skodi! Mozda bi sa tvojom voznjom spao na 3.5l ko zna meni nikad ispod 5.x nije trosio heh pa da, ja vozim ko baba, to hochesh da kazhesh dobro realno vozim ko baba namitio bih ga na 3.5 definitivno elem, sad mi doshlo do glave, chek bre 7,5L na otvorenom??? pa shta mu radish bre? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Meni je svaki motor (Hornet, CBR, Strom, XTX...) trosio vise od onog u sta se drugi kunu ovde na forumu a nisam neki brzinac. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 28, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni mislio da mislis lose! malo zezanja nikom ne skodi! Mozda bi sa tvojom voznjom spao na 3.5l ko zna meni nikad ispod 5.x nije trosio elem, sad mi doshlo do glave, chek bre 7,5L na otvorenom??? pa shta mu radish bre? nista mu ne radim, sta god da mu uradim nadjem se na 160, sad sam skratio prenos pa je voznja podnosljivija inace je sa starim prenosom (fabrickim) isao 150 na 5000 obrtaja i to mu ono kao, tri funge na na na Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 31, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni mislio da mislis lose! malo zezanja nikom ne skodi! Mozda bi sa tvojom voznjom spao na 3.5l ko zna meni nikad ispod 5.x nije trosio elem, sad mi doshlo do glave, chek bre 7,5L na otvorenom??? pa shta mu radish bre? nista mu ne radim, sta god da mu uradim nadjem se na 160, sad sam skratio prenos pa je voznja podnosljivija inace je sa starim prenosom (fabrickim) isao 150 na 5000 obrtaja i to mu ono kao, tri funge na na na što te čudi, to je litra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...