ts-chopper 113 Napisano Octobar 9, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Rezervoar je najverovatnije od Jawe 175,a zadnji blatobran je verovatno prednjo od NSU pretisa. Hehe kako li si samo znao? ;D ;D ;D Ali malo si pogresio za rezervoar, Djole... nisi dobro zagledao. U pitanju je rezervoar od jawe 250 koju je nekada davno vozila policija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
E.T.C. 0 Napisano Octobar 11, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav JawaManiaci, Posto sam novajlija u svetu motora, zanima me gde se u NS-u ili blizoj okolini mogu naci delovi za Jawu 350 TS model. Tj kome bih mogao da se obratim. Konkretno me zanimaju original auspusi i predjni blatobran (za sada). Hvala u napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Octobar 13, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam ovu jawu dosta povoljno bas dugo je stajala i iz treceg puta je upalila,a kasnije normalno iz prvog fino radi i ide sta mislite o njoj,koji je to tacno model i jel ova ima 28 ks? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 13, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ova meni lici na kaliforniju : http://www.bikez.com/motorcycles/jawa_350_california_1970.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 13, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh ovu sliku na nekom poljskom sajtu, nema u textu mnogo detalja, pa reko da pitam sta se dobija (ako se dobija) ovim zahvatom? Na stranu cena zahvata, znaci da li ima dobitaka u performansama agregata i kojih? U pitanju su, navodno, karbovi od Yamahe RD 350. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Octobar 14, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Mirnije radi,mnogo bolje ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Octobar 17, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ako su karburatori od RD-jke i jos ako je stavljen usisni ventil (na ususnoj grani) onda bi ovo trbalo da kida asfalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 17, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo da izvracam zasto nece ova moja da pali kako treba i da nadjem 2 ova sa slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 17, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam ovu jawu dosta povoljno bas dugo je stajala i iz treceg puta je upalila,a kasnije normalno iz prvog fino radi i ide sta mislite o njoj,koji je to tacno model i jel ova ima 28 ks? Nije kalifornija, naci cu sliku kalifornije, pa cu postaviti. Ovo je Jawa 350 model 634 . Sto se konjaze tice Cesi su uz motore davali razlicite podatke : jednoj seriji pise da ima 22 ks, drugoj 24 ksmozda cak i 27 28 ks. Narasturo sam se ja dosta njih. Jedinu razliku koju sam primetio u masinama tog doba ( Masina od CZ 350 - 78 god - 22 ks , i Jawa 350 - 78 god - 24 ks ) je bila ta da je jawa imala vecu glavnu diznu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 17, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo da izvracam zasto nece ova moja da pali kako treba i da nadjem 2 ova sa slike Mene je na mojoj jawi dugo zezalo kuciste lezajeva radilice(ono u sredini radilice).Imalo je lufta,pa umesto da usisava iz karburatora,ono je lepo produvavalo izmedju dva donja kompresiona prostora.Morao sam ili da ga palim na guranje kada je bio hladan,ili da naspem malo goriva u otvor za svecicu.Topao motor je jos kako tako i upalio.Od kada sam to resio,pali kao mina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Octobar 17, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je Jawa 350 model 634 . Mozda ova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 17, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ajd pogledacu i to na kraju, sve sam ostalo pregledao/cackao/zamenio. Mada je Peter to, cini mi se, menjao pre tri-cetiri meseca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 17, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda si me pogresno razumeo.Ne radi se o lezajevima,nego o kucistu lezaja.Mozda ima lufta izmedju blokova motora i njega,pa ne dihtuje.Ume da zavara,jer kada sastavis motor,izgleda uredu i ne pomera se.Nego to dodje malo kasnije kada se razdrma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 17, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ah, pa hvala. Zaista sam razumeo lezaj (tacnije semering), a ne kuciste. Da li je jedini nacin da se to sazna, da se otvori agregat? I sta se pri tom sve menja od delova itd...? Majstor Tedi non stop vrti pricu da je nesto u tom fazonu. Na kraju ce biti, izgleda u pravu. A cijena - prava sitnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Octobar 18, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pa menja se samo taj deo i trebalo bi da se promene i bocni semerinzi i naravno da se predihtuje masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 21, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Oterah veceras Jawu kod majstor Tedija na Novi Beograd. Nadam se da ce da mu vrati sve iznutrice kako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Octobar 23, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sada vise i mene zanima sta se to dodjavola desava sa motorom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Octobar 23, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polako se zavrsava sezona (dobro, kako kome ) pa dok ne vozite prelistajte ovu malu enciklopediju: http://www.jawa.nl/eigenbouw.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 23, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Znam i napisacu cim i ja saznam. Kad da ti saljem tablu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Octobar 24, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Javicu se za nekih 10 dana. Zet mi do sledeceg petka ne radi. Pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farkas 4 Napisano Octobar 24, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Judi taj agregat nesme se rasklopiti ,njemu zajebava ili karburator ili pajenje agregat stoposto zrav znam ga .srednji ležaj sa alumeijom glanc nov unutra . :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 25, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo sad, uz'o ga Tedi pod svoje, ali sam ga 'zamolio' da otvara samo u krajnjem slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 27, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo odlicnih linkova za postovaoce Jawa/CZ klana : http://jawagallery.net/?page=clanky/prirucky http://www.czowner.net/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Octobar 31, 2008 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan ЈАWA манијаци, помагајте! Да ли би неко могао да ми помогне и упути коме да се обратим? Започео сам ремонт машине, набавио све потребне делове и сада, кад треба да је пакујем... фрка! Заправо, радилица ми прави проблем. Да ли знате код кога могу да одем, ко може да раздвоји радилицу, како бих заменио средње лежајеве? Да ли знате некога, провереног??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ЈАWA манијаци, помагајте! Да ли би неко могао да ми помогне и упути коме да се обратим? Започео сам ремонт машине, набавио све потребне делове и сада, кад треба да је пакујем... фрка! Заправо, радилица ми прави проблем. Да ли знате код кога могу да одем, ко може да раздвоји радилицу, како бих заменио средње лежајеве? Да ли знате некога, провереног??? SKY traži pomoć i treba mu izaći u susret. Odavde sam izbrisao jedan post u kome je bio broj telefona majstora jer nam oglašavanje po temama nije dozvoljeno. Opet, imamo na forumu deo o majstorima u kome su sve pohvale i kritike članova po temama pa i takva saznanja mogu da koriste. Savetujem svima da informacije ove prirode puštaju na PP onome kome je pomoć potrebna i onda je sve OK. Idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...