Grom 01 15 Napisano Maj 20, 2013 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ima li koga da moze da mi objasni gde se nalazi i kako se uklanja blokada na gsxr600 k3?Motor je uvezen iz Ch i ima blokadu na 25kw! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 20, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan odes do saleta krastavca tu u trsteniku i cas resis problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Maj 20, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Sale je cool lik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Maj 22, 2013 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan Sale iz KS-a gledao i nije mogao da nadje....a sto se Kraleta tice nebih komentarisao posto smo "drugari" tj znamo se cirka 30-god....E sad ako neko zna i moze konkretno da pomogne-unapred hvala! Sent from my iPad using Tapatalk HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe se gleda a jos teze nadje ... posto je ECU u potanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Maj 22, 2013 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam i ja tako.....ali nije,probali menjali i sa drugim se isto ponasa! Sent from my iPad using Tapatalk HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li siguran da motor uopste ima neku blokadu. U CH su motori limitirani na 100 KS,mozda je kod tebe iz papiroloskih razloga tako napisano. Imao sam FZR 600 iz CH i pisalo je 18 kw !? Motor je isao kao nevreme,razvijao je 240. Zagrej motor i cepi mu pun gas, ako skala obrtaljke dolazi do crvenog i tad blokada reaguje, nije blokiran preko struje sigurno, e sad za agregat ne znam. Na kraju udji na Suzukijev sajt,motore za CH i videces, ne verujem da oni kriju to. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Maj 25, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki je blokiran granicnikom gasa na karburatorima tj. ubrizgavanja,metalnim plocama u usisu i delimicno sa smanjenim protokom vazduha u airboxu/ramairu od prvog modela pa sve do 2012 godine. Svajcarci medjutim to nisu dozvoljavali i modeli od kraja 2002 pa do pocetka 2007 su preko elektronike smanjili snagu na 25 kw tj. ubacen je drugi ecu. E sad ima i tu vise varijanti 1- mora se menjati ceo ecu posto ne dozvoljava reprogramiranje ali i drugi ecu nece raditi posto treba doraditi kablova 2- moze da se reprogramira ali pre toga mora se nesto oko kablova doraditi 3- moze ostati original ne treba programiranje samo se kablovi dorade posto ima dve mape u racunaru... pravu i 25kw Nadam se da sam pojasnio situaciju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala-sad mi je jasno zasto nije radio onaj drugi ecu Sent from my iPad using Tapatalk HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...