Mihajlo 0 Napisano Decembar 27, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kad sa mojom masinom 430kg + 100kg ja, krenem kroz sumu svaka suma postane livada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Diskusija je odlutala od teme... ostatak se nalazi ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ajd kad smo kod tehnike vožnje... Ja sam uvek vozio van puta tako da ne razmišljam kako će motor meni da pomogne da prođem teren, već kako ja da se savijem, sagnem, iskrenem, ispravim a da motor lakše prođe. On je naj bitniji u toj priči i treba se truditi da motoru omogućimo da "razori" šumu, livadu i slično. Često zbog toga uđem u rizične situacije, ali ne mož baš sve da predvidiš. Treba se saživeti sa makinom, dobro je poznavati i shvatati njene mogućnosti, prilagoditi joj se i postati njen sastavni deo. Ako pri tome još možeš da predvidiš njeno ponašanje na raznim preprekama, eto dobre enduro vožnje. Drugi savet za enduro vožnju van puta je da nikako ne idete sami. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 2, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan dajte malo tehnike sta pricate o odnosima dajte koji savjet sta ,kako ,koliko ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...