lukabs 0 Napisano Maj 17, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzimam za koji dan sym joyride 150 2004 godiste,pa me zanimaju dobre I lose stvari oko ovog skutera ako ga neko ima, ne mogu mnogo informacija da nadjem za njega, pa mi je svaka dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jako tanko sa inormacijma za Joyride skuter, uvoznik Sym-a ga nije imo nikad pa su primerci u Srbiji samo iz uvoza, prlično retke mašine. Ja sam kupio Joyride 125,dana idem po njega, isto je 2004. Videćemo kako će da izgleda servisiranje, održavanje, delovi...taman da razmenimo iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm brm 0 Napisano Jun 15, 2013 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja joyride 150 vec 2 godine i prezadovoljan sam s njim. moj je 2001. godiste i presao je preko 27000 ali je u savrsenom stanju josuvek. Koliko mu se krece cena sad? Posto mi fale brzine, planiram da uzimam motor u neko dogledno vreme pa da znam sta da ocekujem od prodaje ovog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Oko 500-600e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...