Nesa-St 243 Napisano Maj 14, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Jet kacigu Scorpion exo200, kupljena septembra prosle godine, nosena u mesec dana nekoliko puta, velicina M, sve u kopletu u kutiji kao sa slike. Cena 7000 din. Tel: 065/555-35-10 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Februar 14, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, nova cena 50 eura. Kaciga je prosle sezone stavljena na glavu desetak puta i u tom periodu je nastala jedna mala ogrebotina sa leve strane jedva uocljiva(vidi sliku). Vizir ne ostecen, unutrasnost i spoljasnost ista, evo i nekoliko slika koje to i potvrdjuju: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Februar 15, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Popust 10% narednih 10 dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Februar 15, 2014 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cudi me da jos nije otisla, prelepa kaciga renomiranog proizvodjaca, po odlicnoj ceni! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Februar 16, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan I meni tu nesto nije jasno , ajmo ljudi dajte neki komentar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 16, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo ja imao mnogo lepsu,onu sa lila i srebrnim sarama,bukvalno novu,prodavao sam je dugo ovde na forumu,i nista.Na kraju sam je prodao na limundu za 3000 dinara...jeeeedva iz treceg puta. Ostao mi silt,ako nekome treba...poklonicu mu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan može 4.000? advokati mnogoooo vole da se cenkaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Februar 17, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo komentar : Kaciga izgleda odlično ! Cena isto jako fer ! Al po meni, samo fulfejs...! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Februar 17, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi svima kolj ste dali svoj komentar,ako je kolega advokat ozbiljan evo neka ide njemu za ponudjenu cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan evo ruke, može lok! častim i piće! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Februar 17, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo proglasavam temu zatvorenom! Kaciga ide kolegi advokatu, u zdravlje da je iznosi. Hvala svima jos jednom.Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Stendovac, Stigla je kaciga, stvarno je savrsena! Hvala puno i veliki pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Februar 20, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago da ti se dopala. Pa neka je sa srecom, hvala i tebi Vlado i srdacan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...