boom 45 Napisano Maj 14, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan 14. moto vikend u organizaciji Moto kluba TNT Trebinje. 07.08.09.jun. 2013. godine. -DOBRODOŠLI- Uskoro detaljnije informacije o desavanjima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 14, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Jel datum odrzavanja konacna odluka? Posto sam cuo da je bio neki problem sa opstinarima oko odrzavanja, kao i problem sa starom lokacijom. U svakom slucaju dolazim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boom 45 Napisano Maj 14, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odluka je konacna i do sad nije bila u pitanju. Stara lokacija. Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Maj 14, 2013 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan eto i nas, Mk Stižem dušo Srbija stižemooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Maj 14, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ove godine necu moci da dodjem. Ali eto Velje da opravda moju dugogodisnju tradiciju na vasem skupu!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Davno sam ja objavio datum, u kalendaru moto skupova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Maj 20, 2013 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i vidimo se MK FREE WHEELS VELIKA PLANA!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 20, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim kod mog brata Željka iz Nevesinja, kao i godinama u nazad! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan dolazim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan dolazim.. Vidimo se i da se ispričamo , pozdrav za Mostarca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Maj 21, 2013 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pa sa srecom TNT ,mozda me zena pusti. Nisam bio dve godine, a voleo bih jer obozavam Trebinje i osecam se kao kod kuce {cak mi dodje da se preselim tamo} a i Zeljku sam obecavao dolazak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Maj 21, 2013 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Saleru, Limenku, Dedi i ostaloj raji što ćete doći... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 21, 2013 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Moze neko da preporuci neki smestaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano Maj 21, 2013 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki predlog smestaja? Imas hotel leotar i još par manjih hostela A mozda se uvalis kod neke snajke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Maj 21, 2013 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki predlog smestaja? Imas hotel leotar i još par manjih hostela A mozda se uvalis kod neke snajke Gojko, dolaziš li ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki predlog smestaja? Imas hotel leotar i još par manjih hostela A mozda se uvalis kod neke snajke Gojko, dolaziš li ? Razmislicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 22, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Svima koji su me prosle godine nagovorili da dodjem, ovom prilikom se zahvaljujem , a svima koji nisu bili predlazem da obavezno posete ovu manifestaciju zbog prirode, klime, odlicnih domacina, gostiju i samog trebinja koje se celo pretvori u moto skup obzirom da grad vrvi od motora, ljudi i ne znam bas kako da opisem valjano, ali neke pozitivne euforicne anarhije. Ko je bio zna o cemu pricam, ko nije sam je kriv . Ja ne posecujem skupove ovde u okolini, ali trebinje od prosle godine cu se potruditi da nikad ne propustim. Ukoliko me gospoda iz zavoda za izradu novcanica ne ispale za saobracajnu, vidimo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5083 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Svima koji su me prosle godine nagovorili da dodjem, ovom prilikom se zahvaljujem , a svima koji nisu bili predlazem da obavezno posete ovu manifestaciju zbog prirode, klime, odlicnih domacina, gostiju i samog trebinja koje se celo pretvori u moto skup obzirom da grad vrvi od motora, ljudi i ne znam bas kako da opisem valjano, ali neke pozitivne euforicne anarhije. Ko je bio zna o cemu pricam, ko nije sam je kriv . Ja ne posecujem skupove ovde u okolini, ali trebinje od prosle godine cu se potruditi da nikad ne propustim. Ukoliko me gospoda iz zavoda za izradu novcanica ne ispale za saobracajnu, vidimo se Zahvaljujemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Maj 23, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko me gospoda iz zavoda za izradu novcanica ne ispale za saobracajnu, vidimo se Takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki predlog smestaja? Imas hotel leotar i još par manjih hostela A mozda se uvalis kod neke snajke Mozda ali sam mislio i zenu da vodim tako da....inace susret u Obrenovcu joj je bio prvi u zivotu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Sremac, neka zeni bude drugi moto-susret bas u Trebinju. Siguran sam da ce joj se dopasti (voznja kroz prelepe predele Bosne, pa Trebinje gradic iz snova) a za povratak ti preporucujem preko Niksica i kanjonom Pive za Visegrad, a dalje kako ti drago ili Mokra Gora , Uzice, ili B.Basta Loznica na Sabac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Sremac, neka zeni bude drugi moto-susret bas u Trebinju. Siguran sam da ce joj se dopasti (voznja kroz prelepe predele Bosne, pa Trebinje gradic iz snova) a za povratak ti preporucujem preko Niksica i kanjonom Pive za Visegrad, a dalje kako ti drago ili Mokra Gora , Uzice, ili B.Basta Loznica na Sabac. Znam kuda cu verovatno,navozao sam se ja kao momak...Mi iz Mitrovice kad idemo na tu stranu obicno preko Loznice,Zvornika,Vlasenice,Sokolca...mada je savet uvek dobrodosao. Vidim ja sta imma od smestaja u Trebinju,nego onako ako neko ima sta da preporuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boom 45 Napisano Maj 24, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice smjestaja, vise cemo znati veceras poslije sastanka, pa postavljam sutra mjesta za smjestaj i cijene. Dobrodosli. Plakat 2013.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce za nas penzionere kafa biti sa popustom. Eto mene kod vas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...