Dzony93 368 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Paa kao sto i naslov kaze, prsten za brze otvaranje piva, nije losa stvar za kafic/kafanu da se ne nose otvaraci , prakticna i interesantna stvar meni 5 komada pokrali drugovi juce tako da ostalo samo par kom.. Cena 199 dindzi najlakse da saljem kao vrednosna posiljka tako ispadne 30ak dinara postarina 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan e nisam reko da ja placam postarinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 533 Napisano Maj 14, 2013 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Imas 2 komada ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan imam i vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan bili bi jeftiniji da nisu carinici drali.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 14, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Au matori, šta sve valjaš... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Maj 14, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovo vec 3 godine i sjajna je stvar! Iskreno, meni se pre svega svideo sam prsten, a otvarac mu je bio veliki plus! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 15, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovo vec 3 godine i sjajna je stvar! Iskreno, meni se pre svega svideo sam prsten, a otvarac mu je bio veliki plus! ma extra stvarcica imam i one magnezijumske sibice al to od 10 samo 3-4 ispravne i stoje mi kuci -.-'' Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...