Zlatni_papagaj 13 Napisano Maj 9, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze na prodaju honda xl 600. Godiste u saobracajnoj pise 94. ja cenim da je 86. Kupio sam je pre 3 godine od coveka sa ovog foruma http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/34422-honda-xl-600-mislim-da-je-rm/.. U pitanju je model RM a rezervoar i sediste je od modela LM. Od kada sam ga kupio moram priznati nisam se nesto navozao, nisam stizao a preko zime sam ga lickao. Na satu pise 40 000. Od ulaganja trebalo bi promeniti lanac i lancanike i paknove na zadnoj kocnici, sto cu ja ver i uraditi. Na pocetku prosle sezone sam kupio nove gume. Sve ostalo je u full. Ove zime otvarana masina, sve sredjeno, nov akumulator, gume u odlicnom stanju, ne dimi. Nemam pojma ni sta bih sad pisao, vi pitajte.. Zamene dolaze u obzir, svasta nesto oko 600 kubika, izuzev automobila i skutera. sve to uz moju doplatu. cena 1200 e.. Molio bih spamere da mi ne spamuju oglas, jer me to nervira kod drugih a kamoli kod mene. Motor se moze probati u Valjevu. Registrovan do kraja jula. 064 882 70 76 Vlada evo i snimak: 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Maj 9, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan slike 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 9, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Uhh.. gledam danas jednu litru za soma evra.. i gledam ovo.. I srce mi zaigra za ovo naravno I još ima dugme za paljenje.. sjajna sprava Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Zabavno motorce,provereno dobra masina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih admine da udare katanac. Predomislio sam se oko prodaje motora. Kako su ljudi poceli da zovu i da dolaze, meni je sve teze bilo da je prodam, i poceo sam da navijam da je ne prodam, tako da, neka je jos koju sezonu 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Octobar 5, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Iskrsla mi je ponuda za kola i hitno mi trebaju pare, ponuda ce vaziti 7 dana max... NOVA CENA 1000 e, fixno... Promenjeni lanac i lancanici, DID, novi...Registrovan do kraja jula 2014... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Octobar 5, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Promenjeni i paknovi na zadnjoj kocnici, motor potpuno sredjen, sredio sam ga za sebe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano April 11, 2014 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Mogu zamene za skuplji uz moju doplatu... Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Maj 13, 2014 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana presvlacim sediste, pa ce biti i novih slika.. aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Maj 21, 2014 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ajoooooj ajoj ajoj ajoooooj! Šta mi radiš! Zovem te! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Maj 21, 2014 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Ti bar znas kakav je motor, ne moram nista da ti objasnjavam Cuvao sam ti ga sve ove godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Jul 2, 2014 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Jul 3, 2014 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan 900 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Jul 4, 2014 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bratac, nisam ti se javio, imao sam nepredviđenih troškova tako da ništa od trgovine Ne daj je za ove pare ako Boga znaš... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Jul 6, 2014 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan NAsao sam sebi drugi motor, zato ga i prodajem, ovaj dajem izlgeda u bescenje.. Al jbg, takvo vreme doslo, niko nema para.. EVO POSLEDNJA PONUDA 850 e, PLUS DAJEM KOFER UZ NJEGA, I PONUDA VAZI DOK SE MOTOR KOJI GLEDAM NE PRODA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano Januar 25, 2024 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 7. 2014. at 23:13, Zlatni_papagaj je napisao: NAsao sam sebi drugi motor, zato ga i prodajem, ovaj dajem izlgeda u bescenje.. Al jbg, takvo vreme doslo, niko nema para.. EVO POSLEDNJA PONUDA 850 e, PLUS DAJEM KOFER UZ NJEGA, I PONUDA VAZI DOK SE MOTOR KOJI GLEDAM NE PRODA zdravo postovi su svi stari zanima me koliko u danasnje vreme kosta takva honda xl600r u nekom srednje ocuvanom stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Januar 25, 2024 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Ukucas u google pa vidis... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 30 Napisano Januar 27, 2024 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav neupućen iz koje godine je oglas 2014 ili??? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano Januar 27, 2024 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, KAPETAN KOCA je napisao: Pozdrav neupućen iz koje godine je oglas 2014 ili??? zdravo stari su svi postovi verovatno iz 2014. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...