pedjafzr 44 Napisano Maj 9, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ewo owako ,upalila mi se sijalica f1 na tabli motora,i crvena lampica koja trepce.... Sta da radim ,kako da uklonim tu gresku,cuo sam da postoji neki kod,da treba nesto da se resetuje,pa ako xoce neko da mi pomogne puno bi mi znacilo... HVALA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano Maj 9, 2013 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan evo ako znas engleski : http://www.fireblades.org/forums/honda-fireblade/102705-929-f1-warning-light.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Maj 9, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze nasao sam ovaj tekst i ranije,al nzm tacno sta treba da uuradim,pa bi hteo da mi neko pojasni... Neko ko je od nas sa foruma vec to radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Maj 10, 2013 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Nije F1 nego F I, tj. fuel injection. Imas neki problem sa gorivnim sistemom, zato ti nemirno radi. Kad otkrijes sta je i popravis, prestace da svetli. Na onom linku ti je samo objasnjeno kako da resetujes ECU, odnosno da izbrises gresku iz memorije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pavlebajker 0 Napisano Septembar 20, 2013 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi resio problem javi koliko puta trepne lampica... Mogucnosti su ti pumpa, dizna neka, regulator pritiska... Cak i ako ugasis gresku javice ti je ponovo ako ne resis problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...