Jump to content

Moto Zajednica

Qingqi QM 125-2D

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX600F '01

Prodajem mog Kineza, stvarno redovno odrzavan, i ne bih previse svog konja da hvalim vec samo da naglasim da ga prodajem iskljucivo zato sto sam uzeo Katanu sa kojom putujem, a do sada nisam mogao da je vozim (novi zakon-cekao 24god), pa mi Qingqi samo hvata prasinu... Zamena iskljucivo za neki mali skuter do 50cc (za do radnje i nazad 1moto3.gif) + realna doplata.

http://www.moto-berza.com/polovni-motori/qingqi-qm-125-2d-oglas-77970/

Pitanja mogu ovde a mozete me i nazvati, i nadam se da nece biti onih "hejtera" sto ispljuju sve sto nije njihovo iako ne kupuju nista vec od dosade moraju da kuckaju 1Mina.gif

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Da napomenem, motor je stvarno u dobrom stanju, svaka provera moguca, necu da uvalim nekome raspad vec motor koji sam sebi sredio skroz i sada mi treba skuter zbog matorog koji ce voziti na B + svaka kinta dobro dodje...

Potrosnja mu je ispod 2,5L/100km, zamenjene su mu gume jer su one fabricke kao sa trotineta plasticne i njih dajem gratis uz motor. Stabilan, idealan za pocetnike, ima pokazivac brzina, sasvim dovoljno snage za normalnu voznju i uzivanje u njoj pri putnoj brzini 85-90km/h.

Zaboravih da napisem, motor sam kupio iz salona pre manje od 2god, prvi i jedini vlasnik...

Sto se ispravnosti tice, mogu dati garanciju narednih 1000km (mislim da je to ok0takoje.gif)

Naravno, ovaj motor je za uzivanje u voznji a ne za neki seoski stunt, tako da se zna sta garancija obuhvata 1zdravo.gif

Zbog neozbiljnosti kupaca zeleo bih samo da dam pojedincima do znanja da motor ne prodajem zato sto hocu da ga uvalim ili zato sto "vracam ratu za kredit, zena me stisla" i slicno vec zato sto mi treba skuter,ali to ne znaci da po svaku cenu hocu da motor ode, jer skutere koje mi neki nude u zameni stari 3-4god toliko vrede trenutno NOVI, i najbolje bi bilo da menjam Qingqi za neki Sprint prdavac "glavu za glavu"0ljut2.gif.

Nije mi zurba, ako skuter kupim ove nedelje za kes, motor ne ide vise u zameni, pa makar ga dao tasti da ide na pijacu sa njim necu ga dati ispod neke realne cene1lol.gif, stavio sam 990e u oglasu ne da bi mi dodatno obarali cenu kao cigani, vec da bi bio laksi za pretragu (125cc, do 1000e). Moja dobra volja da castim nekoga za put ili slicno, a ne da misle da mi masu sa 800e ispred nosa, ne treba mi,stvarno...

Necu da imenujem kolege ali ako misle da njihovi skutercici vrede 500-600e u onakvom stanju, onda moj Qingqi vredi po toj skali 1500e 1lud.gif

• Podržavam 2

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Zbog neozbiljnosti kupaca zeleo bih samo da dam pojedincima do znanja da motor ne prodajem zato sto hocu da ga uvalim ili zato sto "vracam ratu za kredit, zena me stisla" i slicno vec zato sto mi treba skuter,ali to ne znaci da po svaku cenu hocu da motor ode, jer skutere koje mi neki nude u zameni stari 3-4god toliko vrede trenutno NOVI, i najbolje bi bilo da menjam Qingqi za neki Sprint prdavac "glavu za glavu"0ljut2.gif.

Nije mi zurba, ako skuter kupim ove nedelje za kes, motor ne ide vise u zameni, pa makar ga dao tasti da ide na pijacu sa njim necu ga dati ispod neke realne cene1lol.gif, stavio sam 990e u oglasu ne da bi mi dodatno obarali cenu kao cigani, vec da bi bio laksi za pretragu (125cc, do 1000e). Moja dobra volja da castim nekoga za put ili slicno, a ne da misle da mi masu sa 800e ispred nosa, ne treba mi,stvarno...

Necu da imenujem kolege ali ako misle da njihovi skutercici vrede 500-600e u onakvom stanju, onda moj Qingqi vredi po toj skali 1500e 1lud.gif

Slazem se sa tobom 100%. Ja takodje prodajem motor, i radi brze prodaje sam stavio primamljivu cenu za kes, uz mogucnost realne zamene za ono sto je navedeno. Skoro je neverovatno kakve sve kombinacije "ljudi" imaju da predloze, i po kakvim odnosima cena. Ne mogu da verujem da je korektnost i medjusobno postovanje toliko obezvredjeno... Lep motor, zelim ti uspesnu prodaju, ja, na zalost, nisam kupac. :takoje:

• Podržavam 1

Hvala kolega, takodje ti zelim uspesnu prodaju0takoje.gif

Nadam se da neko nece shvatiti pogresno moj komentar, stvarno nisam hteo da "budzim" svesno cenu kako bih kasnije spustao na realnu, vec u doba "krize" stavim, po meni, normalnu ponudu, znam da ovaj motor pretezno uzima neko sa A2 (citaj-voznja od dzeparca) i nudim za te pare super motor, ne zato sto sam ga razdrndao vec zato sto imam veci, a treba mi skuter da mogu na pijacu da odem 1lol.gif a ovaj ne vozim. Ne treba mi motofreza za bastu, yugo sa plinom, hvala ali ne treba, treba mi skuter 1lol.gif

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja