Peki 1214 Napisano Maj 5, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nađoh na nemačkom ebay-u "vrlo povoljno" u odnosu na cene u Srbiji gume za boldorku pa me zanima da li ih je neko ovde vozio http://www.maxxis.co.uk/tyres/motorcycle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 5, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan SM gume su im ODLICNE, verovatno i ostale ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 5, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao licna iskustva, ali sam u svojoj potrazi za gumama procitao puno tudjih. Bolje su nego polovne, losije su nego poznatije brendirane, cjenom su isto tako pozicionirane. Na motorima starije generacije u normalnoj eksploataciji odlicne, kisu ne vole, imaju i za stazu-trku, moze, al ne za vrhunske rezultate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 5, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vozio prednu cross gumu, i bas je izgledom delovala kvalitetno. Na terenu je isto bila ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 5, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao licna iskustva, ali sam u svojoj potrazi za gumama procitao puno tudjih. Bolje su nego polovne, losije su nego poznatije brendirane, cjenom su isto tako pozicionirane. Na motorima starije generacije u normalnoj eksploataciji odlicne, kisu ne vole, imaju i za stazu-trku, moze, al ne za vrhunske rezultate Imam motor starije generacije a po kiši se trudim da ne vozim :moto3: Sa cenom od 110-120 eur za par guma na kućnoj adresi cenim da su više nego konkurente Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Maj 8, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan vozio sam jedno vreme maxis i nisam bio bas zadovoljan,iskljucivo je za neku laganicu i suvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 8, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam ih na XJ900 kobili pozadi. Drzi, jeftina, traje. Sta reci dalje. Nakupovao sam ih se bezbroj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Maj 8, 2013 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema drugi nacin, ja bi je zaobisao.. kolko para toliko muzike.. za jace, brze motore definitivno ne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...