Forest 319 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim sta u pitanju nije jasno pa da ne moze konkretno da se odgovori ? Bolje da ne znas ali po mojim informacijama od 10 do 50+ evra po tocku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur.TA600 0 Napisano Jul 8, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda Transalp xl600 V Prijavi odgovor kao problematičan jel moze meni neko da kaze koliko bi me kostalo da mi se stave nove zbice na mom transalpu? ja bi doneo bandas i prednji i zadnji,lepo donesem,hocu nove zbice i da se izbalansira ljudski... koliko bi to zadovoljstvo kostalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur.TA600 0 Napisano Jul 8, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda Transalp xl600 V Prijavi odgovor kao problematičan moze i u inbox ako ne zelite da objavljujete ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro17 0 Napisano Avgust 28, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi pazar Motocikl: Ktm sx 85 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko bi me kostalo da mi napravis felne od ktm sx 85? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6121 Napisano Avgust 29, 2020 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odgovaras na post iz 2013. godine?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...