Mad Mike 143 Napisano Octobar 22, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Charli molim te objasni mi ovaj sistem sa "privatnim" tablicama kako funkcioniše? Moraš li imati registrovanu "pravnu osobu" to jeste firmu za imenom ili se nešto plaća, ne znam? Prosvjetli me pliz... Moze ko god hoce da naruci natpis na tablici kakav hoce, ali ce to masno platiti. Za auto je 80 000, ne znam koliko je za motor. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 22, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2Charlie: papak... ja se obradovao reko vidi kako je lijepo... P.S. promjeni žmiguljce jebote ne voziš APN. 2Mad Mike: suluda cifra... to je koliko tacno? 600-700€? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Octobar 22, 2015 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan photoshop, jer, nemam ja tih para :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Octobar 22, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2Mad Mike: suluda cifra... to je koliko tacno? 600-700€? Tako nekako, a suluda ili ne, pun je BG takvih, sto sa smislenim natpisima, sto sa potpuno besmislenim... Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad_copy 69 Napisano Octobar 22, 2015 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Da, ima dosta bahatih kretena bez mozga, aj kad ispadne neka fora ok, al kad bace 700e da bi napisali BG XXXX, to odmah treba u zabelu, ima ljudi koji nemaju hleba da jedu, oni daju toliko para jer misle da su ispali faca sto im na tablici pise xxxx, nije dovoljno sto voze cayenne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladCan 249 Napisano Octobar 22, 2015 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Toronto, Ontario, Canada Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan To se ovde zove "personalized plates" i nije ne znam kako skupo (ekvivalent oko 200 Eura). Jedino cemu najcesce sluzi je da ti policija brze procita i lakse zapamti tablicu. Kad bih ja resio da se otvorim za to tablica bi mi bila nesto kao 8BMNVM, ili WM4W6NW. Mada, kanadski kljunovi sad imaju kamere sa OCR, pa i nepismen pandur moze tacno da te "zapise". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Octobar 25, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, ima dosta bahatih kretena bez mozga, aj kad ispadne neka fora ok, al kad bace 700e da bi napisali BG XXXX, to odmah treba u zabelu, ima ljudi koji nemaju hleba da jedu, oni daju toliko para jer misle da su ispali faca sto im na tablici pise xxxx, nije dovoljno sto voze cayenne Da je bogdo sto vise takvih kretena da "bace" novac drzavi,a drzava da se brine o gladnom narodu. Sorry za off. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Octobar 29, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ulazak u Rusiju ...Kaliningrad 2014 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Octobar 31, 2015 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tata i ja na Palickom jezeru prosli vikend 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11760 Napisano Novembar 1, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4391 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000L Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Inače, fotka je baj FJCharlie 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kd23se4 3 Napisano Novembar 2, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG Motocikl: XJ 600 S Prijavi odgovor kao problematičan Koji je motor na slici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10903 Napisano Novembar 2, 2015 Hronični Motociklopata, 7505 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Koji je motor na slici? reko bih da je Harley sudeci po felnama, auspusima, prenosu i zadnjem faru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Novembar 3, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Moj Wallpaper za ovu zimu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Novembar 3, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Moj Wallpaper za ovu zimu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1397 Napisano Novembar 3, 2015 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od mene; lepsih ove sezone 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladCan 249 Napisano Novembar 4, 2015 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Toronto, Ontario, Canada Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dve malo starije, nisam odavno Ovako izgleda "Canadian shield" stena, stara 2,5 milijarde godina. Snimljeno u Torrance Barrens Dark Sky Reserve, oko 170Km severno od Toronta. U Njujorku, na obali Hudson-a. Policajac je bio ljubazan da me pusti da poziram. malo se strecnuo kad sam ga digao sa copave, ali je kulirao kad sam mu rekao da sam stari bajker . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1397 Napisano Novembar 6, 2015 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Omiljena moto slika,motor u garazi a drva na broju :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad_copy 69 Napisano Novembar 6, 2015 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Ne pominji drva, 11m juce iseceno, sledi cepanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1998 Napisano Novembar 6, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ne pominji drva, 11m juce iseceno, sledi cepanje Прошлу суботу сам сам исцепао 4м за дан, само да их не гледам више.Знам шта те чека, тако да срећно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1397 Napisano Novembar 6, 2015 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan meni ovo 6ti red 20ti metar,neznam sta mi milije dal sto uspeh spakovati njih ili motor od vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Novembar 14, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od omiljenih fotki sa puta na more 1980. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Mart 8, 2016 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikmir 149 Napisano Mart 11, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: chicago Motocikl: Honda st1300 bmw r1200 rt Prijavi odgovor kao problematičan Smokey mountain 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikmir 149 Napisano Mart 11, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: chicago Motocikl: Honda st1300 bmw r1200 rt Prijavi odgovor kao problematičan rumunija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikmir 149 Napisano Mart 11, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: chicago Motocikl: Honda st1300 bmw r1200 rt Prijavi odgovor kao problematičan rumunija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...