nik_sa015 1813 Napisano Septembar 19, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Crna Gora - Pogled na more sa Cetinja ! Slikano u avgustu ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan evo malo i zute munje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 25, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Septembar 25, 2010 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 25, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Septembar 28, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan hanuma i ja, letos, na protestu. fotografisano sa Dusanovackog mosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se slikah malopre...samo mi treba jedno pin up devojche ;D Ti si mi poznat, vidjao sam te u Mitrovici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Octobar 2, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da se odluchim ... nek bude po srpski, 3 komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano Octobar 3, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na crvenom skuteru.. Defile na moto skupu u Sr. Mitrovici.. Edit: Nije defile vec odlazak na izlet.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4717 Napisano Octobar 4, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da se prijavim... Nadam se da nije puno slika.Sve su vezane za mesta do kojih smo stizali a prva je pre našeg "velikog" puta od 1500 km. Taj osećaj se ne zaboravlja... Ova nam je posebno draga jer je jedina za sada sa mora - Senj Hr. avgust 2009. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 4, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao... U ovoj temi je maksimum dve slike po strani. Tema uskoro prelazi na sledeću stranu, pa onda možeš da postaviš sledeće dve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Octobar 5, 2010 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Uslikano izmedju Ravne Gore i Struganika, kraci odmor posle 400km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prva vožnja sa dragim prijateljima i prvi dan druzenja sa mojim Hornetom. S leva na desno: Kiro, Horny, .rs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4717 Napisano Octobar 5, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se što preterah (prevideo sam deo uputstva za dve fotke) Dakle evo još dve drage fotke: Segedin, Mađarska. Ova je iz Osijeka, ispred "Tvrđe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Beše dve smem po strani? Evo, necu vise. Ova je sponzorisana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Od subote!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Octobar 27, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan I od mene ne da moze B) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deadox 6 Napisano Novembar 3, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Par slika i sa moje strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Novembar 4, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa Deadoxe svaka cast! Ima i mene tamo negde, slobodno ih okaci. Ne moram ja stalno da budem iza objektiva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deadox 6 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan tnx danijels bice bice samo malo strpljenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Novembar 4, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da nemas mozda dial up? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 18, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Best of Glinara: Jole i Maxxa 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 24, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Evo majstore: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=253106 extra slike,bas sam se zadubio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...