kobra 152 Napisano Novembar 26, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Covek ima mnogo omiljenih slika koje hoce da podeli sa nama, samo trebao je otvoriti topic u PUTOPISI !!!!!!!! I ima slika koje se pojavljuju vise puta. ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan moto club PORTO...SJAJNI DOMACINI ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 26, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sem toga, pravila koje je Motoholic postavio na pocetku teme, nalazu da na slici mora biti i motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 26, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sem toga, pravila koje je Motoholic postavio na pocetku teme, nalazu da na slici mora biti i motor! pa motor je na torti , zar ne vidis ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 26, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan pa motor je na torti , zar ne vidis ? ;D Ups! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan dolomiti Da, toliko sam i sam shvatio Smatram se strucnjakom za taj deo Alpa, na vecini ostalih lokacija sa tvojih fotografija sam bio, ali to mesto mi je nepoznato. Secas li se naziva mesta/prevoja? Inace, na Passo Pordoi (21.jpg) kada se prodje ovaj najveci hotel (sa desne strane na slici) i krene nizbrdo, sa leve strane je jedan hotel/restoran (mislim da je to onaj zeleni krov sto se nazire u pozadini) sa stolovima napolju, do ulice. Tu radi Dragan, momak iz Hrvatske, iz Metkovica, preporucujem svima koji se budu vozali tim krajem da svrate tu na rucak. Klopa je dobra, a Dragan (i njegova zena) mnoooogo dobri Jedva sam ga naterao da mi naplati rucak Kada nije uspeo da me casti rucak, pozvao me da obavezno u toku juna svratim do njega u Metkovice, dok bude bio na godisnjem odmoru, a tek sto sam upoznao coveka :o Pretpostavljam da prijatelji koji ga duze poznaju mogu od njega da ocekuju par litara krvi, bubreg i tako to Obecao sam, ali nisam ispunio obecanje (obaveze tokom celog juna), pa cu ga ponovo posetiti tokom proleca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Cipote, ti si nas drug i ne primaj k` srcu Motoholicovu zamerku. On je krajnje dobronameran, isto kao i ti, ali i direktan u komunikaciji. E, a sad je vreme da nastavimo sa temom. Ove dve su moje veooooooma omiljene slicice. Slikano na Adi Huji dok je Junior vezbao poligonske radnje i upoznavao se sa svojim bajkom. Dakle... Maxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 28, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Rade, turaj ove slicke u "fotke u pokretu"!! Odlicne su...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 28, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan MaliĆaća vozi počasni krug posle trke u kojoj je postao vice-šampion Britiš Kolumbije. Ja sam vozio oko 4.000 kilometara od Los Anđelesa do Vankuvera i nazad da bih tu završnu trku gledao uživo, i vredelo je. Sprocketeer u Meksiku. Ovo je sa našeg prošlomesečnog putovanja za San Felipe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Druže Motoholic, kao što sam već i rekao, potpuno se slažem da moraju da se poštuju pravila inače bi tema bila upropaštena. Ono što sam htio da sugerišem jeste da možda čovjek nije znao šta radi (iako si u pravu, što je mnogo, mnogo je)... Ali dobro, ne bih da kvarim ovu lijepu temu više, vraćam se "on topic". Fotografije moje djevojke i mene i naših kumova na putu ka Hajdučkim Vodama (prelijepo izletište na planini Borji kod Teslića, RS, BIH)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... Fotografije moje djevojke i mene i naših kumova na putu ka Hajdučkim Vodama (prelijepo izletište na planini Borji kod Teslića, RS, BIH)... Nesto se ne secam da ima ovijeh slika u"nase slike u pokretu"...! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=36067.140 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene blesavoga: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Dan koji nikada necu zaboraviti, sreci nije bilo kraja, moj prvi motor. Meni za sada dve najdraze. Slikano negde izmedju Backe Palanke i Novog Sada I konacno je stigao kuci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan RUMUNIJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Februar 16, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan RUMUNIJA Fina fotografija,podsjeti me na moju nekadasnju CBR-ku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Foto by Vlilis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 9, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li oba piva za tebe ... ili je drugo za "fotografa" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je ova slika bolja za ovu temu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matija_gsxr 0 Napisano Mart 10, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan evo par slika i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen pre par dana, tačnije 28. 2. 2010. Prva i zasada jedina slika sa novim motorom, i najdraza a biće ih još Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Mart 10, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Mart 10, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od mojih omiljenijih slika...Grobnik 2009...sa velikim drugarima iz Kragujevca :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...