lalajko 2020 Napisano Decembar 22, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=265584 Jedan od najboljih putopisa koje sam ikada video! Tri Afrike i jedan BMW na preko 5000mnv. Fotografije su me ostavile bez daha! Prelazak preko najviseg puta na svetu. Malo problema sa karburatorima i pumpom za gorivo Uzivajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Decembar 23, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam ceo cim si okacio link na chatu. Definitivno najlepsi putopis! Nemam reci! Prelepo! Obavezno pogledati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 23, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno ! A Combat cow ! ;D evo jos jedan dobar i sa fenomenalnim fotkama ! uzivajte ! http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=180595 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ata 0 Napisano Decembar 23, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je staro,to su oni Poljaci,sa dobrim aparatom,koliko mi se cini,sirokougaoni objektiv,neka me Mikka ispravi ako gresim,ipak sam ja zensko,vise volim da stojim ispred aparata! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 23, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Loodilo, malo reci - MLOOGO slika!!! ODLICNO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 23, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je staro,to su oni Poljaci,sa dobrim aparatom,koliko mi se cini,sirokougaoni objektiv,neka me Mikka ispravi ako gresim,ipak sam ja zensko,vise volim da stojim ispred aparata! Xe xe !!! pa sto ne kazes !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ata 0 Napisano Decembar 23, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je staro,to su oni Poljaci,sa dobrim aparatom,koliko mi se cini,sirokougaoni objektiv,neka me Mikka ispravi ako gresim,ipak sam ja zensko,vise volim da stojim ispred aparata! Xe xe !!! pa sto ne kazes !!! ;D Imam ja prijatelja koji mi kaze da znas svaki mladez na ovim turbo-folk zvezdama,bicu ti puno i ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Decembar 23, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan Bad guyes, Never dyies putovanje iz snova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 23, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan lep put bogami,,lepo lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 23, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan lep put bogami,,lepo lepo ...da...al' nishta prasence,jagnjence...si vid'o! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Nema toga na himalajima, zato su onako mrsavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 24, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nema nema,,sto nisu poneli sa sobom,,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 24, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu nikako da iskopiram onog smajlija kome je pala fioka na pod...on ilustruje moje stanje dok sam citao sve ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 24, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je staro,to su oni Poljaci,sa dobrim aparatom,koliko mi se cini,sirokougaoni objektiv,neka me Mikka ispravi ako gresim,ipak sam ja zensko,vise volim da stojim ispred aparata! Xe xe !!! pa sto ne kazes !!! ;D Imam ja prijatelja koji mi kaze da znas svaki mladez na ovim turbo-folk zvezdama,bicu ti puno i ja! xe xe ! pa preteraste ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SteMark 0 Napisano Januar 6, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: honda cb 900 F Boldor Prijavi odgovor kao problematičan FEEEEENOMENALNOOOO!!! :o :o :o Definitivno mi treba veći monuitor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Septembar 1, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj obecava da bude mnoooooogo bolji , a i fotografije su , za sad mnogo bolje . http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=480532&highlight=estonia Kad pogledate zamisljenu rutu , doci ce i oni do Himalaje , dogodine ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno. Ima momenata za koje sam prosto pomislio da je foto montaza........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Laki, će nas vodis na BJB voznju u ove krajeve, za deset godina postojanja BJB-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Septembar 1, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Laki, će nas vodis na BJB voznju u ove krajeve, za deset godina postojanja BJB-a? Naravno. A sta cemo sa Teneristima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jebote... Bruka.... Jednoga dana... :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan brm brm sve je ovo ok ali ko ce da mi da dobar aparat da slikam )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Septembar 1, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Kada ''Endurasi'' budu procitali ovo, Joci sa Uba ima da se rascveta posao ;D .....( za one koji ga neznaju, to je onaj sto uvozi ''Afrike'' )...e ovo se zove voznja!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Septembar 1, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte i ovaj putopis, jos nije gotov, tek je na pola puta, ali i za ovo do sada mu skidam kapu, pardon kacigu. http://www.motori.hr/forum/index.php?topic=132133.925 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...