papacito 1354 Napisano April 29, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan prodajem auspuh akrapovic megaphone u extra stanju,vozen nepunih 500km.. razlog prodaje,kupljen drugi motor.... auspuh je za yamahu r6 od 2006 pa na gore,kacenje sraf na sraf bez ikakvih prepravki..fenomenalan zvuk.. poznavaoci ovog auspuha znaju o cemu pricam.. cena 210e.. kontakt na pp.. 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Maj 2, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan refresh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 2, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan pase na neki drugi osim r6`? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan pase na neki drugi osim r6`? pase brate kako da ne pase ja sam dao samo primer.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan ulaz na auspuhu je 45mm,stim sto se vidi da moze biti i malo veci odnosno malo manji,posto je tu gde je selna iseceno tj.slicovan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Maj 11, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Al ovo grmi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Premocan zvuk...imao sam prilike da cujem prosle godine na nekom belom zx10r ili zx6r valjda...mada je pitanje hoce li poceti i kod nas ogranicenje jacine zvuka po decibelima...ili stavi sta hoces i samo vozi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Koja je fora sa ovim patrljkom,koga vi nazivate auspuhom,kad te je to obicna cevcica i isti zvuk je kao kad se sa motora skine auspuh... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Koja je fora sa ovim patrljkom,koga vi nazivate auspuhom,kad te je to obicna cevcica i isti zvuk je kao kad se sa motora skine auspuh... pa fora je izgleda koliko kosta preko.znas ono idem na tu foru ako ne znam sta valja ja kupim ono sto je skupo.... salim se mohikanac,ali stvarno je zvuk fenomenalan.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan link pa prosudite sami ovde je namesten db.kiler naravno ovo je jedan od mnostvo snimaka,uzivo je zvuk neopisiv... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan moze li zamena za Praci ?!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Taj patrljak igra pricu kad dole ispod ostane tkzv. srednji lonac i katalizator, inace bi bilo kao da ga nema.... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Taj patrljak igra pricu kad dole ispod ostane tkzv. srednji lonac i katalizator, inace bi bilo kao da ga nema.... ne nisi u pravu,stavljao sam i sa katalizatorom i bez njega ... naravno da se cuje jace bez katalizatora,ali to je fenomenalan zvuk... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 12, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo treba cuti uzivo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan e ovaj je pravi za mog fajtera da imam sad te pare na bacanje kako bih obradovao suzanu srecna prodaja opasna stvar 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Maj 15, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan da osvezim temu, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...