zof. 4 Napisano April 28, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: bg Motocikl: x9 Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam novi lanac i skratio za ga 1 deo vise nego sto sam smeo..kada vozim cuje se sustanje..napravio sam 2km pregrejao se..sta da radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 28, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pretegnut, zato se i greje.... mora da se PRODUZI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zof. 4 Napisano April 28, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: bg Motocikl: x9 Prijavi odgovor kao problematičan kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaktus 36 Napisano April 28, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Pa u sustini to ti je obrnut posao od onog sto si ti uradio. ako imas te delove lanca sto si odsekao idi negde gde prodaju lance i trazi da ti prodaju spojku kojom ces ga nastaviti.onda lepo nadjes negde na netu koliko linkova treba za tvoj motor i toliko ga skratis ili produzis.naravno moras gledati i odnos lancanika i to je to, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 28, 2013 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja prodajem zaostalu regininu spojku za najaci 520 lanac koji postoji 135 zrp,zlatni z ring za 7 eura,spojka je na nakucavanje,sasa 0641352299 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 29, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ma kupi zadnji lancanik za 1-2 zuba manji i resen problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 2, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Čak će ti sa Perinim rešenjem motor biti za nijansu brži! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 6, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Bice startniji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 6, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja koliko znam sa manjim lancanikom nije startniji al je veca krajnja brzina, a sa vecim je startniji a manja krajnja brzina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 6, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, biće za nijansu brži ali malo manje startan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 6, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Permutovao sam se, nisam dobro procitao savet.... prvo mi je palo na pamet da mu savetujete zamenu lancanika odmah mi je u glavi bio prednji, jeftiniji je i lakse se menja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...