Ika_Cagiva 20 Napisano April 25, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Raptor 650ie.,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih jednu od ove dve gore pomenute kacige tako da sam u dilemi koju ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano April 25, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam fg 15 I mogu ti reci da je odlicna. Ventilacija extra, udobna kao rukavica. Nolan mi nesto nije odgovarao Ali to je pitanje oblika glave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ika_Cagiva 20 Napisano April 26, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Raptor 650ie.,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu najverovatnije prelomiti za FG 15 ali reko da cujem jos necije misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna stvar, uzmi I pinlock. Ovaj antfog sloj je ok Ali se grebe na pogled. Inace je odlicna kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam HJC, izuzetno udobna kaciga ali poprilicno bucna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 30, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodajem HJC fg15. Imas je u oglasima. Kao nova je... To mi je druga i mogu reci da je kaciga extra, jako je udobna, i meni na cbr-u nije bila bucna. Sa njom sam bio najzadovoljniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...