mrelusive 0 Napisano April 23, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Da li neko mozda zna ko jos u srbiji moze da poruci airoh kacige sem kompp, jer vec dva meseca me zavlace kako im se niko ne javlja iz italije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 23, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan kolega seba = louis.de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar92 1 Napisano April 23, 2013 U prolazu, 25 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Peda piccolo Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja video samo ovo ima od ponude za airoh marku http://www.louis.de/_3083873b1572fe78c8b2f26f3a5269283d/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=215302 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrelusive 0 Napisano April 23, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nema u lois. Mene interesuje j106 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano April 23, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da probas u Skuter Centru (www.skutercentar.rs), mozda oni mogu da ti poruce tu kacigu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrelusive 0 Napisano April 23, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan Probao i tu, prekinuli su da rade sa airohom imaju samo dve sto su im ostale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 764 Napisano April 23, 2013 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde http://www.pontismotori.com/ Oni saradjuju sa kompp-om, mozda im je ostala neka od kaciga koja tebi treba. Ja sam kod njih uzeo kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrelusive 0 Napisano April 23, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam sad i njih. Oni zavise od compp-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano April 23, 2013 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne bi preko ebay-a narucio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrelusive 0 Napisano April 23, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan Otkud znam, to mi je zadnja solucija i nekako vise bi voleo ovako narucim, dodje, uzmem i platim. Ali ako bas mora preko e-bay-a onda jbg mozda i to uradim. Hvala na savetu. Jesi narucivao nekad preko e-bay-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ti je da kacigu koju budes kupovao odes i probas kod bilo kog distributera, ne moras preko njih kupiti, ali bar kada budes narucivao nece ti se desiti da ti velicina ne odgovara kao mnogima koje poznajem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrelusive 0 Napisano April 23, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja mislio, ali izgleda da to u srbiji necu docekati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 24, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan jel si probao biker house, Mile uvek ima Airoh kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi stigli neki delovi iz kompp.co i medju njima katalog Airoh kaciga.....rekao bih po slici da imaju taj model koji trazis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrelusive 0 Napisano April 24, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 4. 2013. at 11:43, Night Riderr je napisao: Danas mi stigli neki delovi iz kompp.co i medju njima katalog Airoh kaciga.....rekao bih po slici da imaju taj model koji trazis Nemaju, zvao sam 3-4 puta, i uvek mi kazu da im nista nisu javili iz italije. Oni prodaju Airoh ali to nemaju na stanju i mora da se poruci. Kakav je to katalog jel mozes da postavis ovde? A pokusacu i Miletom biker hous, pa javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Aj videcu da ga skeniram pa postavljam... Zasto bas trazis j106 ja naprimer imam j105 i po meni to su skoro iste kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrelusive 0 Napisano April 24, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepsa mi dosta nekako. Sto, jel 105 bi imala negde da se nadje. Ali ako imaju 105 sto ne bi mogli da imaju i 106 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam je u istom katalogu pa zato kazem ako ne nadjes 106 ni 105 nije losa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan J106 je prosle godine imao Peric u Batocini. On drzi druge marke, odakle mu ta, stvarno ne znam, bila je extra povoljna ali meni nije odgovarala. Odgovarala mi je kao JET ali kada bih namestio dodatak da bude FULL FACE, taj dodatak je bio previse blizu bradi. Peric ide cesto za Austriju i hoce da donese po narudzbi ali ako je nisi probao, bolje nemoj da rizikujes... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrelusive 0 Napisano April 25, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 4. 2013. at 21:16, SpaleKG je napisao: J106 je prosle godine imao Peric u Batocini. On drzi druge marke, odakle mu ta, stvarno ne znam, bila je extra povoljna ali meni nije odgovarala. Odgovarala mi je kao JET ali kada bih namestio dodatak da bude FULL FACE, taj dodatak je bio previse blizu bradi. Peric ide cesto za Austriju i hoce da donese po narudzbi ali ako je nisi probao, bolje nemoj da rizikujes... Kontaktirao sam i Mileta i Perica, pa cemo videti sta ce biti Kako ti se cinila kaciga ovako, sem tog sa bradom? Naravno da cu se potruditi da prvo probam pa onda da kupum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrelusive 0 Napisano April 28, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam kod Perica. Hvala na savetu On 24. 4. 2013. at 21:16, SpaleKG je napisao: J106 je prosle godine imao Peric u Batocini. On drzi druge marke, odakle mu ta, stvarno ne znam, bila je extra povoljna ali meni nije odgovarala. Odgovarala mi je kao JET ali kada bih namestio dodatak da bude FULL FACE, taj dodatak je bio previse blizu bradi. Peric ide cesto za Austriju i hoce da donese po narudzbi ali ako je nisi probao, bolje nemoj da rizikujes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bila udobna i kao JET mi je potpuno odgovarala. Cena je bila stvarno dobra. Normalno, bez "fiskalnog" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrelusive 0 Napisano April 28, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan koja je bila cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Maj 1, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne mogu da se setim koliko je tacno bila (inace bi napisao jos u proslom postu). Znam da je bila jeftinija nego u Louis-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
џон031 0 Napisano Septembar 12, 2013 U prolazu, 1 post Motocikl: Yamaha DT125R Prijavi odgovor kao problematičan Кад је већ реч о Airoh кацигама, занима ме каквог су квалитета? Планирам да узмем http://www.kompp.co.rs/catalog/airoh/kacige/off-road/kaciga-dome-c5-red.html па ме занима да ли за те паре може нешто квалитетније да се узме? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...