Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav srodne dushe :)

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 104 postova
  • Motocikl: S1000XR

Pozdrav svima,

mene zovu Rikko ili Riki (kako ko). Zhivim u BG-u. Trenutno posedujem MZ 250 i Moto Guzzi Falcone. Volim da petljam oko motocikala i ne plashim se upushtanja u raznorazne intervencije na istim. Brusilica mi je izrashtaj na desnoj ruci, a pishtolj od CO2 aparata koristim umesto pribora za jelo. Zato moji motori nisu ni nalik onome kako bi trebalo da izgledaju. Poklonik sam opushtene vozhnje na motoru sa shto manje cilindara i na shto manjem broju obrtaja, mada ponekad volim i zvuk petocifrenog rpm-a.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Brusilica mi je izrashtaj na desnoj ruci, a pishtolj od CO2 aparata koristim umesto pribora za jelo.

Dobrodosao Rikko - Transformers! ;)

• Svrati ponekad, 186 postova

Pozdrav svima,

mene zovu Rikko ili Riki (kako ko). Zhivim u BG-u. Trenutno posedujem MZ 250 i Moto Guzzi Falcone. Volim da petljam oko motocikala i ne plashim se upushtanja u raznorazne intervencije na istim. Brusilica mi je izrashtaj na desnoj ruci, a pishtolj od CO2 aparata koristim umesto pribora za jelo. Zato moji motori nisu ni nalik onome kako bi trebalo da izgledaju. Poklonik sam opushtene vozhnje na motoru sa shto manje cilindara i na shto manjem broju obrtaja, mada ponekad volim i zvuk petocifrenog rpm-a.

Riki pozdrav od Vuleta,svaka cast za petlju,mada ponekad i ja malo ,,čačkam,, oko motora. evo trenutno radim oko Yamahe R6,nista posebno,zamena filtera,sredjivanje lanca,...

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja