Rikko 16 Napisano Decembar 21, 2007 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, mene zovu Rikko ili Riki (kako ko). Zhivim u BG-u. Trenutno posedujem MZ 250 i Moto Guzzi Falcone. Volim da petljam oko motocikala i ne plashim se upushtanja u raznorazne intervencije na istim. Brusilica mi je izrashtaj na desnoj ruci, a pishtolj od CO2 aparata koristim umesto pribora za jelo. Zato moji motori nisu ni nalik onome kako bi trebalo da izgledaju. Poklonik sam opushtene vozhnje na motoru sa shto manje cilindara i na shto manjem broju obrtaja, mada ponekad volim i zvuk petocifrenog rpm-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 21, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi kolega :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 22, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Daj slike da vidimo rezultate brusilice i CO2!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 22, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Rikko! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Decembar 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Decembar 22, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 23, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Brusilica mi je izrashtaj na desnoj ruci, a pishtolj od CO2 aparata koristim umesto pribora za jelo. Dobrodosao Rikko - Transformers! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Decembar 23, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan poydraw Rikko...znaci -garaza hand made- Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Decembar 23, 2007 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!Koje motore si odradjivao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Decembar 25, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssergio 0 Napisano Decembar 25, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan zdravo i tebi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Decembar 25, 2007 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, mene zovu Rikko ili Riki (kako ko). Zhivim u BG-u. Trenutno posedujem MZ 250 i Moto Guzzi Falcone. Volim da petljam oko motocikala i ne plashim se upushtanja u raznorazne intervencije na istim. Brusilica mi je izrashtaj na desnoj ruci, a pishtolj od CO2 aparata koristim umesto pribora za jelo. Zato moji motori nisu ni nalik onome kako bi trebalo da izgledaju. Poklonik sam opushtene vozhnje na motoru sa shto manje cilindara i na shto manjem broju obrtaja, mada ponekad volim i zvuk petocifrenog rpm-a. Riki pozdrav od Vuleta,svaka cast za petlju,mada ponekad i ja malo ,,čačkam,, oko motora. evo trenutno radim oko Yamahe R6,nista posebno,zamena filtera,sredjivanje lanca,... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...