Stefan031 0 Napisano April 17, 2013 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam Pedu Desire 2007 godiste i odjednom je pocela da se gusi na punom gasu , da radi boo i ugasi se . Oterao sam u servis i kada su mi rekli da je sredjeno ja sam otisao i skuter je ponovo lepo isao ... medjutim posle izvesnog vremena upalio sam je i nije htela da predje ni 10 km/h O.o ... mislio sam da se nakupila prljavstina u karburatoru , skinuo sam i ocistio .. kada sam vratio bilo je malo bolje ali nije to to...... pomozite molim vas ........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano April 17, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Filter za vazduh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan031 0 Napisano April 17, 2013 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan joj ja se nadam da je do toga ako bude do toga vrhh ^_^ :// Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan031 0 Napisano April 17, 2013 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan malopre sam probao skuter i nece da razvije brzinu ... on krene , ali nikako da ga nesto " pogura" kao da nece da prebaci u neku vecu brzinu :/// stvaarno ne znam sta je ....... Pomooooc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 17, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desavalo slicno na apriliji,problem je bio u auspuhu,zacepio se !Probaj cisto malo bez auspuha da vidis kako se ponasa,pa ako ide bolje kupi novi,predpostavljam da i tvoj ima katalizator,a on zajebe stvar!A mozda je vreme da se odradi motor,mislim busenje i nov klip! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan031 0 Napisano April 17, 2013 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan aha ...... e pa to mi nesto lici da je do toga ... ja sam skoro stavio nov auspuh msm lonce auspuha .... a moze li katalizator da se skine i da se ocisti ili da se ukloni uopste ? .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 17, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan To vec ne znam,posto je na klincevom katalizator bio kao patrljak cevcice,ali je unutar bio zapusen .Kakvo lonce si menjao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan031 0 Napisano April 17, 2013 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan lonac auspuha sam porucio i stavio ga na cev koja je bila do tada .... posto mi je stari propao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 17, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano April 17, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Дај мало више података о скутеру, немој скраћенице него пуно име и презиме. Све податке. Мало боље опиши проблем. Шта су му радили у сервису? Шта су ти рекли да је био проблем? Нека његова слика не би била на одмет. Ако не знаш да поставиш слике погледај овде. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan031 0 Napisano April 26, 2013 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvala vam svimma sto ste bar pokusali da mi pomognete ... Skinuo sam auspuh i motor se preporodiio .... .......sada samo treba da narucim novi auspuh i vozziiiiiiiii ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...