Robimisery 7 Napisano Jul 1, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/photo.php?fbid=840645969403606&set=a.111109439023933.13020.100003746323882&type=3&theater Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 590 Napisano Jul 1, 2016 Stara Garda, 270 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Druze ne isplati se ziveti.. Ja sam ozbiljan da se otvori racun da uplacujemo za one koji nemaju za ulaz. Kad bi iskoristili sve sokove, kafe, rostilje i jela, to prelazi 300din, sto ne odes onda na kapiju pa das jos 300? Za to se ne bunis, jbg... Sent from my iPhone using Tapatalk A da im se plate putni troskovi i dnevnice??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 5, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jezero Provala, Vajska 22-24 Jul 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihael86 9 Napisano Jul 11, 2016 U prolazu, 23 postova Motocikl: MZ 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Došao je i taj trenutak da posle tri uspešne moto žurke organizujemo naš prvi moto skup. Dočekaćemo vas u opuštenoj prijateljskoj atmosferi kao pravi domaćini. Potrudili smo se da sve organizujemo kako bi se što prijatnije osećali.. Kamp je obezbeđen za one koji žele da kampuju, a za one koji žele smestaj nek se jave na broj telefona naveden na plakatu i obezbedicemo ga po veoma povoljnoj ceni. U petak spremamo srneći gulas a u subotu tradicionalni bajkerski pasulj, piće će biti po ceni od 100 din, kvalitetni lokalni bendovi ce se pobrinuti da podignu atmosferu do maksimuma u večernjim satima.. Za subotu je rezervisan i izlet u poznati Lovački dvorac Kaštel.. U sklopu programa skupa će biti održana i akcija o bezbednosti u saobraćaju u saradnji sa PU Zrenjanin i Crvenim Krstom. Ulaz je naravno BESPLATAN. Mislimo da smo vam naveli dovoljno razloga da nas posetite i proverite kakvi smo domaćini. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Jul 13, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, od 22. do 24.07.2016. godine, MK Kumovi iz Srpske Crnje prave 7. medjunarodni moto skup. Ulaz kao i do sad besplatan, pice povoljno, klope uvek i za sve ima. Ko je bio do sad zna o cemu pricam, a ko nije bio morao bi doci da se uveri u to da smo pravi domacini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 13, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan 29 30 31 jul dobrodosli u kisac ulaz bezplatan za sve koji dodju na dva tocka a mozda i za biciklove i naravno trotinete a pesaci e oni ce da plate ...ako dodju 150 din podanu pa ko hpoce hoce izvolte MK KISACHCROWS Kisac dobrodosli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 13, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 22.23.24. Juli 2016. MK Falcons Ruma-Borkovacka suma, ulaz za motoristee Free. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5119 Napisano Jul 14, 2016 Pana, 509 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan 22.23.24. Juli 2016. MK Falcons Ruma-Borkovacka suma, ulaz za motoristee Free. - Četvrta po redu Međunarodna Motorijada , naravno kao i uvek ulaz i klopa za motoriste su besplatni . Mesto održavanja je u Borkovačkoj šumi kao i ranijih godina , u blizini jezera koje ima plažu a takođe i u blizini bazena koji je otvoren prošle godine . Od bendova će vas zabavljati: Petak : Falcons Ruma i Rok Lavirint Beograd , Subota : Deseti Krug Ruma ,Vesele Osamdesete Kragujevac , Epilog Kragujevac i Veseli dečaci Ruma . Naravno i Go-Go igračice Anđeli Amsterdama . Ulaz za pešake je 300 dinara za oba dana ,znači ko dođe u petak karta mu važi i u subotu . Cena točenog piva je 120 dinara . Dođite i uživajte zajedno sa nama u druženju i dobroj rok svirci !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Jul 19, 2016 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Moto-žurka 6. avgusta 2016. u Banatskom Novom Selu! Dakle, i ove godine kod nas se organizuje moto-žurka čiji su ishodi uvek humanog karaktera. Prošle godine smo pomagali udovicama sa decom, a nažalost to nam postaje prioritet. Žurka se organizuje svake prve subote u avgustu već sedmu godinu. Ove godine počinje 6. avgusta, u subotu, oko 6, ali možete nam doći i ranije, točilice će raditi od 8 ujutro. Ne plaća se ulaz, opet je klopa besplatna, a piće po sportskim cenama, dok sve što ostane ide onima kojima je to potrebno. Sviraju Kaktus Džek i još dva benda. Dobro nam došli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3styleR 11 Napisano Jul 20, 2016 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7041X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 10956 Napisano Jul 20, 2016 Drug član, 1272 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa onima koji nisu u klubovima a voze motore,placaju ulaz ili im je zabranjeno uci?Poster je nejasan . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3styleR 11 Napisano Jul 20, 2016 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa onima koji nisu u klubovima a voze motore,placaju ulaz ili im je zabranjeno uci?Poster je nejasan .Ko nije u klubu 100 din. Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7041X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 20, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa onima koji nisu u klubovima a voze motore,placaju ulaz ili im je zabranjeno uci?Poster je nejasan .Ko nije u klubu 100 din. Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7041X уз помоћ Тапатока Znaci ko dodje motociklom,a nije u klubu on je pjesak. Jbt-e nisam znao da sam pjesak, dobra fora. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4227 Napisano Jul 20, 2016 motoras, 2452 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa onima koji nisu u klubovima a voze motore,placaju ulaz ili im je zabranjeno uci?Poster je nejasan .Ko nije u klubu 100 din. Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7041X уз помоћ Тапатока Tako cemo vam i doci... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 108 Napisano Jul 21, 2016 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa onima koji nisu u klubovima a voze motore,placaju ulaz ili im je zabranjeno uci?Poster je nejasan .Ko nije u klubu 100 din. Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7041X уз помоћ Тапатока Klasifikovani smo i to već odavno znamo, ali ovo je ipak tema "Moto Skupovi na kojima se NE naplaćuje ulaz". Kad je skup ili žurka humanitarnog karaktera nije mi problem da dam 1000 dinara za ulaz, klopa mi ne treba. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3076 Napisano Jul 21, 2016 Drug član, 1057 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam u čemu je fora to sa klubom, zaista ne vidim zašto si bitniji ako si u klubu..Nikome nije problem u 100 dinara sigurno, ali je glupo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 21, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam u čemu je fora to sa klubom, zaista ne vidim zašto si bitniji ako si u klubu..Nikome nije problem u 100 dinara sigurno, ali je glupo..Pitaj klub "Patriots" iz Temerina. Oni godinama na svom skupu praktikuju takav cenovnik na ulazu, nikom nije jasno zbog cega... Ja zbog toga ni ne idem na skup u Temerin. Kao sto kazes, nije problem u tih 100 dinara, nego u principu...a jos sam i u klubu, al necu da idem tamo gde se kao motociklisti diskriminisemo... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3076 Napisano Jul 21, 2016 Drug član, 1057 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam u čemu je fora to sa klubom, zaista ne vidim zašto si bitniji ako si u klubu..Nikome nije problem u 100 dinara sigurno, ali je glupo..Pitaj klub "Patriots" iz Temerina. Oni godinama na svom skupu praktikuju takav cenovnik na ulazu, nikom nije jasno zbog cega...Ja zbog toga ni ne idem na skup u Temerin. Kao sto kazes, nije problem u tih 100 dinara, nego u principu...a jos sam i u klubu, al necu da idem tamo gde se kao motociklisti diskriminisemo... Ja razumijem da ima i ono kao uzajamno posjećivanje skupova i to..ali ima i freeridera koji obiđu više skupova već i jedan član nekog MK.. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Jul 22, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam u čemu je fora to sa klubom, zaista ne vidim zašto si bitniji ako si u klubu..Nikome nije problem u 100 dinara sigurno, ali je glupo.. Pitaj klub "Patriots" iz Temerina. Oni godinama na svom skupu praktikuju takav cenovnik na ulazu, nikom nije jasno zbog cega...Ja zbog toga ni ne idem na skup u Temerin. Kao sto kazes, nije problem u tih 100 dinara, nego u principu...a jos sam i u klubu, al necu da idem tamo gde se kao motociklisti diskriminisemo... Ja razumijem da ima i ono kao uzajamno posjećivanje skupova i to..ali ima i freeridera koji obiđu više skupova već i jedan član nekog MK..Ima ih mnogo ali oni nisu drugovi clabovi i samim time se smatraju manje vrednim (nikada necu svatiti tu ideologuju) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 22, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan И на већини скупова није у питању "тих 100дин", него углавном 500. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aksentije73 32 Napisano Jul 22, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deji 5 Napisano Jul 27, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: JABUKOVAC Motocikl: Yamaha R1 Yamaha Fazer 800 Prijavi odgovor kao problematičan I ULAZ SE NARAVNO NE NAPLCUJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Avgust 4, 2016 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend moto susret u Gospodjincima, preporucujem. Jako su dobri domacini, svake godine im je susret sve bolji i bolji. Od petka do nedelje traje, ima kamp, ima sve, cak je i kupaliste u blizini. Naravno, ulaz je dz,a susret je kod njihove "baze" moto kluba "Eskadrila".Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 4, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se za Misom Domacini su prva liga, klopa i muzika na nivou Ja sam tamo sutra oko 6 , vidmo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Avgust 4, 2016 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Zutog F-a ne moz' promasiti, naidji da nazdravimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...