stefannish 1 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Nis Motocikl: Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,hteo bih da uzmem neku kacigu a sad budzet mi nije bas nesto prevelik ali do nekih 60,70 e sam planirao da dam...Imam neku kinesku koju sam furao uz Free ali sad kao imam ozbiljniji motor pa da uzmem i kvalitetniju kacigu malo...Kakve su ovo kacige nasao sam na sajtu moto oprema,verovatno su isto kineske ali opet mi deluju malo zanimljivije ili za taj novac mozete da mi preporucite nesto drugo? Hvala unapred...Inace vise sam za Jet kacigu nego za Fullface ali moze i ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 16, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,hteo bih da uzmem neku kacigu a sad budzet mi nije bas nesto prevelik ali do nekih 60,70 e sam planirao da dam...Imam neku kinesku koju sam furao uz Free ali sad kao imam ozbiljniji motor pa da uzmem i kvalitetniju kacigu malo...Kakve su ovo kacige nasao sam na sajtu moto oprema,verovatno su isto kineske ali opet mi deluju malo zanimljivije ili za taj novac mozete da mi preporucite nesto drugo? Hvala unapred...Inace vise sam za Jet kacigu nego za Fullface ali moze i ovako nesto Pa gledaj, ako najvise vremena provodis u gradu onda Jet kaciga, i ako nisam nesto za njih i ja je sam nosim jer mi i leti prevruce u njoj... Ipak po meni je bolja fulface, ali zavisi na tebi sta vise hoces. Inace ls2 kacige su dobre vise uloze dobijeno su extra. Ako si primetio ceo nis ih nosi uglavnom. E da nemoj da gledas u yamahu jer su iste kacige koje imas na netu su u yamahi skuplje minimum duplo... jedino da su promenili cene mada ne verujem nesto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.at/_20888a23e07d27a97ce6ecfa851c91a133/index.php?top ic=beihefter&cp=120&ADTRACTIONSLOT=home_startseitenteaser_cp120 PORUCIS I COVEK DONESE...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano April 16, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Glupo je porucivati kacigu bez probanja. Ima raznih proizvodjaca i skoro svaki ima svoj kroj koji ne odgovara svacijoj glavi. Velicine i nisu bas 100% merodavne, ja sam nailazio na kacige koje imaju odgovarajucu velicinu ali nema sanse da je navucem na glavu (uska). Kaciga treba da bude kao skrojena za tvoju glavu, zato je po meni probanje obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefannish 1 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Nis Motocikl: Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam citao to u onoj temi velicine kaciga,ali u Nisu ima slabo mesta gde mogu direktno probati kacigu...Tako da cu najverovatnije morati da idem na rizik preko neta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano April 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan @stefannish Ја ти препоручујем да пробаш те ЛС2 у Нишу,пар другара их има и за те паре је најбоља куповина.Па ако ти одговарају нађи на нету па наручи 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefannish 1 Napisano April 18, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Nis Motocikl: Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari,probao sam i nasao za iste cene kao na netu ove LS2 Diamond,bas lepa kaciga full face evo slika sa neta ova prva belo siva Bas deluje kvalitetno odradjena svidja mi se ,Nislije ako vam trebaju kacige ima kod Maneta,u Yamaha prodavnici na paliluli od 4700 Jet kacige,do 9000 full face. Ova moja je snizena na 7000 Pozdrav http://www.fc-moto.de/WebRoot/FCMotoDB/Shops/10207048/4EAA/51AC/93BB/C04F/442D/3E70/5055/582D/LS2-FF351-DIAMOND.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...