Dejan Nešković 801 Napisano April 16, 2013 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam kupio sebi novi kofer, ovaj oglašavam. Kofer ima nekih 40 litara zapremine, i mislim da je najmanji kofer sa monokey kačenjem, ond. nosivošću od 10 kg. Koristi se i kao topcase i kao sidecase. Ja sam ga uzeo od Peđe (Labos, bodymorph) i prevezao sa njim nekih 1500 km. Kofer je od izuzetno kvalitetne plastike, mnogo bolje izrade od kineske kopije, kao i od kappa kofera koji sada imam. Nema funkcionalnih oštećenja, tregeri za obezbeđenje tovara su u dobrom stanju, užad za držanje poklopca takođe. Brava je funkcionalna, uz kofer idu dva ključa. A sada mane: U kofer maksimalno staje jedna kaciga plus dodatna oprema. Nema šanse da stanu dve kacige. Na koferu je nalepnica "Yamaha Fazer owners club" koja se lako skine. Ono što je najveća mana jeste da je prethodni vlasnik izgleda kofer koristio kao podlogu za sečenje mesa ili nečeg sličnog, pošto na sebi ima više ogrebotina kao od noža/skalpela. I ima jednu ogrebotinu koja izgleda kao da je od pada. Meni te ogrebotine nisu smetale, inače, može da se ispolira. Zbog svega navedenog, cena je simboličnih 35e. Kontakt telefoni: 064/22-71-609 065/22-71-609 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano April 16, 2013 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Sa plocom ili bez? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano April 16, 2013 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, kofer ide bez ploce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano April 24, 2013 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kofer prodat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...