arsa.64 0 Napisano April 14, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: Ost Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Može li neka preporuka za sredjivanje karburatora na KLE-u 500 Beograd i okolina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano April 15, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Imas naseg clana Dr.Bokilica on je specijalista za karburatore nisam koristio licno njegove usluge ali mi je dao par korisnih saveta kad god mi je trebalo,a svi njegovi korisnici imaju samo reci hvale Evo linka http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66166-bokilic-servis-prodaja-delova/page__st__1060 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 15, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Imaš i Revolutiona na kružnom putu za Kijevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano April 15, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Imaš i Revolutiona na kružnom putu za Kijevo. +1 za Revoluciju, odlichan majstor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koresovac 21 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak Prijavi odgovor kao problematičan Iz licnog iskustva preporucujem Bokilica, covek je izuzetan majstor i jedan od retkih sa kojima moze da se razgovara.Ako kvar nije veliki mozda ti da i savet kako da sam resis problem.Kontaktiraj ga za savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano April 18, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan Da li tu bese ima popravke ili se menja ona iglica sto zatvara dovod goriva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...