Doctor46 0 Napisano Decembar 20, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ručice iz luis kataloga ali nema upustvo kako da ih metnem i da skinem ove fabricke, mada uspeo sam jednu da stavim ali ovu sa ler gasa nemam predstavu kako da skinem , a malo se bojim da idem suviše na silu , unapred hvala na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 20, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ručice iz luis kataloga ali nema upustvo kako da ih metnem i da skinem ove fabricke, mada uspeo sam jednu da stavim ali ovu sa ler gasa nemam predstavu kako da skinem , a malo se bojim da idem suviše na silu , unapred hvala na savetima a koja ti to rucica ler gasa???? ??? ??? ???mislis rucica gasa????pa iseci staru ako ti tako lakse,nakvasi novu i guraj dok nenaidje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nixon 13 Napisano Decembar 21, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skidao sa sprejem za diskove, uguras cevcicu izmedju gume i metala naprskas i ide kao podmazano, isto i kod stavljanja novih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 23, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Moze i sa wd40, ili obicnom sapunicom, sacekas da sapun ispari i rucica ti nece proklizavati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 23, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan sapun i samo sapun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 23, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan sapun i samo sapun Ja koristim samo dusch gel! Jel to u redu..? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Decembar 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan sapun i samo sapun Ja koristim samo dusch gel! Jel to u redu..? ;D Ja kad srknem i pljunem svaka ima da legne na mesto :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Decembar 23, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan sapun i samo sapun Ja koristim samo dusch gel! Jel to u redu..? ;D Ja kad srknem i pljunem svaka ima da legne na mesto :D a jesi blesav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Decembar 23, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetima , isprobacu to sa sapunicom ili mozda tecnim sapunom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 23, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh skoro grejace rucica (klasicne rucice samo sa grejacima). Leva je legla bas kako treba, al desna je imala lufta kolko hoces, sama je mogla da spadne. Namotao sam teflonsku traku i problem resen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosi72 4 Napisano Februar 16, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Taman reko da otvorim novu temu, kad ono videh da je već bilo priče o skidanju ručica. Elem, danas sam, BUKVALNO ZA 5 SEKUNDI skinuo ručicu, i otprilike za isto vreme je vratio nazad. Fora je u kompresoru, tj. da se vazduh ubrizga na početku između plastike i gume, i ručka se u sekundi naduva i odvoji od plastike. Mislim da bi se kilavio minimum pola sata da nije bilo kompresora. "Foru" mi je rekao čovek koji radi u prodavnici motora i delova, i koristim ovu priliku da mu se zahvalim (iako verovatno nikada neće doći na ovaj forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...