redzone 6 Napisano April 13, 2013 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polo-motorrad.de/en/review/product/list/id/55052/ ako neko ima bar slicne nove polovne nebitno neka javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 13, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ne slažu se te čizme uz plavog DR-a ...kupi nove , šta se štekaš.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano April 13, 2013 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne slažu se te čizme uz plavog DR-a ...kupi nove , šta se štekaš.. hehe dr se za cas ofarba ja bih nove ali ove diadora crossbow izgleda da ne postoje vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano April 13, 2013 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Drugar nas Sparko sa foruma se odselio na Tajland i ostavio mi njegove sidi crossfire nosene svega par puta ali su mi nazalost male tako da su na prodaju . Kupio ih je u BeGeu neznam kako se se zove radnja ali mislim da su bile nesto malo preko 380e. Dao bi ih za 200e pa ako hoces vikaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 13, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Drugar nas Sparko sa foruma se odselio na Tajland i ostavio mi njegove sidi crossfire nosene svega par puta ali su mi nazalost male tako da su na prodaju . Kupio ih je u BeGeu neznam kako se se zove radnja ali mislim da su bile nesto malo preko 380e. Dao bi ih za 200e pa ako hoces vikaj Koji su broj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...