Zoltan 583 Napisano April 9, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Motor je 96-o juce registrovan, juce stavljen nov akumulator i zamenjeno ulje i filter. Stanje je sedi i vozi, ulaganja su samo kozmeticka. Cena 2200e. Motor je u Beogradu u Bloku 63, dok se vreme ne prolepsa a onda ide u Herceg Novi. Moze zamena za neki vocnjak do 100km od Beograda ili kucu u Vojvodini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano April 9, 2013 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Kontakt telefon? Kilometraza? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 9, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podsecanju, ja mislio da svi imaju moj broj. 063/280-063 kilometraza 65000km i nesto na satu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 10, 2013 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Pecinaca motor, Italijanac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smilodon 152 Napisano April 10, 2013 Honda, 45 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Motor je 96-o juce registrovan, juce stavljen nov akumulator i zamenjeno ulje i filter. Stanje je sedi i vozi, ulaganja su samo kozmeticka. Cena 2200e. Motor je u Beogradu u Bloku 63, dok se vreme ne prolepsa a onda ide u Herceg Novi. Moze zamena za neki vocnjak do 100km od Beograda ili kucu u Vojvodini. Ima ortak prodaje kuce, na to si verovatno i mislio, kuca, av av, ker, pas... neka Bichon frise rasa, i uklopio bi se u cenu. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 10, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan NIsam mislio na kuce av, nego na kucu sa krovom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano April 10, 2013 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znači nije ovo komšo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 12, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Znači nije ovo komšo Komšo nešto mi ne leži ustvari čuči, nisam zadovoljan ali ide čučavac kao nevreme! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano April 12, 2013 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan NIsam mislio na kuce av, nego na kucu sa krovom. Imam ja u komsiluku jednu kucu, doduse, avlijaner je-dodzer, ali ima i kucicu sa krovom, koju su napravili dobri ljudi. Dakle, sve je tu, i kuca, i kucica sa krovom. Zainteresovan??? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 15, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Iz Pecinaca motor, Italijanac? Sve znas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 19, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Promenjene zadnje plocice, u nedelje idemo na more, posle ga mozete videti (kupiti) u Djenovicima (Herceg Novi). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 22, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Motor je sada u Djenovicima, stigao bez problema, potrosnja (sramota me) 5l. Čučavac i nije toliko neudoban ali je zabavan za medalju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 11, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Motor je na moru, lepo vreme, nije guzva ali ja bih da ga prodam. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 19, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Motor koji radi i vozi se a niko nista da pita. Dajte bar neku ponudu, mozda mi je frka za pare! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 1, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo i Juna a Honda jos ceka novog vlasnika! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jul 7, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Dosao je juli mesec ja se dalje vozim na ovoj hondi, mazda neko ima nekog VFR-a za zamenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Jul 7, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan 900RR i 5l potrosnja? Jel ga gasis nizbrdo? To je super potrosnja posteno... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Jul 11, 2013 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koji VFR dolazi u opticaj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Jul 11, 2013 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koji VFR dolazi u opticaj? Nije valjda da si resio da menjas "lepoticu"?!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Jul 11, 2013 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam, nego pitam Menjam samo za enduro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Avgust 20, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 1800e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 1, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ponudite neku zamenu pa da trgujemo. Moze motor, zemlja, vocnjak, vikendica, moja ili vasa doplata. Menjao bih motor i to je jedini razlog prodaje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 13, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zima je, ja bih neki drugi motor, zanima me neki VFR ili neka hiljadarka ali samo i iskljucivoo HONDA, nisam nesto zaljubljen nego `ajd` da ja kao nesto izvoljevam. Dajte neku ponudu, vasa ili moja doplata. Moja ne veca od 500e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 18, 2013 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Daj jos koju sliku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Januar 8, 2014 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dodam neku slku,od danas, ugrabih malo vremena kada se ne vozim a I da je vreme ok. Registracija vazi do 10.4.2014. naravno na mene se vodi. ako ko ima sta da pita ili da ponudi tu sam osim kad nisam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...