ocd 2 Napisano April 6, 2013 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem i nisam strucan da ga resim. U pitanju je GS500e '92. godiste. Naime, ne radi mi zadnja pozicija al radi stop svetlo. Sijalice sam obe stavio nove i obe niti su ok. Takodje sam proverio sve kontakte al nista. Ima li ko ideju sta bi moglo biti? Thx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 6, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Da li si proverio da li dobijas napon na kontaktima za poziciju?Mozda je neki kontakt oksidirao ili je zica u prekidu i proveri sijalice unimerom,jer ako si gledao odokativno,to moze da bude netacno! A da li svetli pozicija u faru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ocd 2 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nikakve ispitivace.i bash kako je Mitar pitao, ni prednja pozicija nije radila. Znao sam da je problem negde napred. Zice koje idu od prekidaca su se uklestisle izmedju granicnika za vile i vremenom se kidale. Sredio sam ostecenu zicu i pozicija je proradila. Taman sve lepo izoliram i upakujem zice da bi se nakon upakivanja problem sa pozicijom vratio. Izgleda je problem sa kontaktom jos negde, tacno iza fara. Moracu da skinem far i pogledam sta je, jer je ovako tesko doci do zica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...