Jump to content

Moto Zajednica

Ne radi pozicija

Recommended Posts

• U prolazu, 20 postova

Imam problem i nisam strucan da ga resim. U pitanju je GS500e '92. godiste. Naime, ne radi mi zadnja pozicija al radi stop svetlo. Sijalice sam obe stavio nove i obe niti su ok. Takodje sam proverio sve kontakte al nista.

Ima li ko ideju sta bi moglo biti?

Thx

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 751 postova
  • Motocikl: yamaha fz 750 genesis

Da li si proverio da li dobijas napon na kontaktima za poziciju?Mozda je neki kontakt oksidirao ili je zica u prekidu i proveri sijalice unimerom,jer ako si gledao odokativno,to moze da bude netacno! A da li svetli pozicija u faru?

• U prolazu, 20 postova

Nemam nikakve ispitivace.i bash kako je Mitar pitao, ni prednja pozicija nije radila. Znao sam da je problem negde napred. Zice koje idu od prekidaca su se uklestisle izmedju granicnika za vile i vremenom se kidale. Sredio sam ostecenu zicu i pozicija je proradila. Taman sve lepo izoliram i upakujem zice da bi se nakon upakivanja problem sa pozicijom vratio. Izgleda je problem sa kontaktom jos negde, tacno iza fara. Moracu da skinem far i pogledam sta je, jer je ovako tesko doci do zica.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja