Jump to content

Moto Zajednica

Molim vas pomozite

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova

Molim vas,u utorak treba da mi stigne alarm za motor http://static.limund...ka-17397969.jpg,

originalslika-17397969.jpg

hteo sam da vas pitam posto mi je skuter u garazi kod druga i ne planiram da ga vadim jos 5 do 10 dana posto je i dalje hladno vreme,imam Peugeot Speedfight 1 (49cc) skuter i nemam za njega akumulator ako mozete da mi kazete koji akumulator da uzmem za njega (nov),posto trebam da odem kod majstora da mi ugradi alarm za motor,pa sam mislio da trebam da uzmem neki jaci akumulator koji nece skoditi motoru,a pritom ce alarm (ako moze) raditi...?

post-28663-0-37549600-1365257929_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 3 postova

Hvala vam puno,samo ne znam koji mu je bio original,posto nikada nisam otvarao to kod Akumulatora niti gledao sta unutra ima,drugu sam rekao da izvadi akumulator da se nebi potrosio,on me nije poslusao pa je izvadio akumulator i baci u kantu,samo sam hteo da te pitam Niki koji bi mu trebao Akumulator koliko ampera,posto sam otisao u radnju hteo sam da kupim obican za 49cc (Peugeot Speddfight 1),prodavac mi je odgovorio ne znam,kada mi kazes koliko ampera i koje su dimenzije tada ti mogu reci koliko bih akumulator kostao...? :P

• Svrati ponekad, 211 postova
  • Motocikl: cbr 500 f

Neznam ni ja tacno koje su dimenzije ali idi na ovom forumu na motori, tamo imas temu skuter kafe, pitaj tamo sigurno ce neko ko ima takav motor pomoci. Obavezno napisi i koje je godiste motor, moguce da u razlicitim godistima ima razlike u aku.

• Svrati ponekad, 142 postova
  • Motocikl: Kawasaki zrx 1100

Druze otiđi u neku jaču kuću za prodaju akomulatora gde će svako od ljubaznih prodavaca na tvoje pitanje ( ako lično nezna) putem kompjutera pronaći odgovarajući akomulator za tvoj skuter.To je najbolja varijanta i nećeš sigurno pogrešiti :zvizduk:

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja