Mr.ZOKI 46 Napisano April 2, 2013 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan ...izgleda da je red na mene da se predstavim... ja se zovem Zoran Subasic , imam 37 godina i pijem vec godinama .........pardon drugari ...pogresio sam forum ------- od nedavno sam opet motociklista , ili da ne naljutim nekog , mozda je bolje reci "skuteras", za sada je u pitanju vespa px a sledece sezone ako zdravlje i sreca posluze nadam se necem jacem i egzoticnijem vozio sam razne tomose , peugeot rapido , i mz kad sam bio 15 - 18.god. i od tada silom(balkanskih) prilika nisam seo na motor do prosle godine tako da mi fali iskustva ,ali uz vasu- nadam se nesebicnu pomoc i moje strpljenje valjda ce biti lakse :-) trenutno zivim na jugu engleske, gde po nekad ali samo po nekad i sunce izadje ! da ne davim vise, sve najbolje i nadam se finom druzenju !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano April 2, 2013 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Eto meni se ukazala prilika da ti prvi pozelim dobrodoslicu, DOBRODOSAO ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano April 2, 2013 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, od srca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano April 3, 2013 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan ...hvala drugari na srdacnom doceku ...vidim ja ,cim ste me vi sa "pravim" motorima prihvatili onda nema zime htedoh da dodam ..kad sam u Srbiji onda sam u predgradju BG , Sremcica. ajd' uzdravlje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...