dmanger 0 Napisano Decembar 15, 2007 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko kako se spaja akumulator sa dinamom od ove jawe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Decembar 15, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan kako mislis dali se spaja?mislis instalacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dmanger 0 Napisano Decembar 15, 2007 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da... Moze da upali,ali nisam siguran kako da spojim akumulator da bi se punio... Gledao sam neke sheme na netu,ali i dalje nisam siguran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 15, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa valjda bi trebao i regler da stavis a ne da spojis dinamu za akumulator<<<<???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dmanger 0 Napisano Decembar 15, 2007 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima i regler sa dva prikljucka i brojevima 61 i 51. Kako sad to da spojim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Decembar 15, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan javi se joska-i na forumu on je tata mata za takve stvari...neznam ja po brojevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NSU pepsi 1 Napisano Decembar 19, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dmanger 0 Napisano Decembar 19, 2007 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala PUNO!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NSU pepsi 1 Napisano Decembar 19, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala PUNO!!!! nema na cemu znam kako je kad nemozes da dodjes do informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dmanger 0 Napisano Decembar 22, 2007 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde,ljudi,jos jedna pomoc! Glupo mi je sto moram ovo da pitam,ali nemam kud... Kako da stavim sajlu za kvacilo na ovu JAWU???? Ne mogu da provalim... Jel moram da skidam komplet kvacilo da bi stavio tu jeb.. sajlu ili sta? Danas sam kupio novu sajlu,iz dva dela je,ali na jednom kraju ima ona kuglica da se zakaci na rucicu,a na drugom nema niceg,samo gola sajla! Jel to tako treba? Pomagajte.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Decembar 22, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Evo tebi telefon doktora za jawe,pa mu se javi i resi sve probleme. Dragan 064/220-50-45 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8463 Napisano Decembar 23, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo tebi telefon doktora za jawe,pa mu se javi i resi sve probleme. Dragan 064/220-50-45 Ne znam odakle si, Dragan je iz blokova u NBG-u, dolazi na poziv, dobar je, korektan, preporuka sa moje strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dmanger 0 Napisano Decembar 23, 2007 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa,dobro,hvala u svakom slucaju,ja sam iz okoline ZR. Vise bi mi odgovaralo ako bi neko sa foruma znao nesto o tome ili je radio to pre. Ako ne uspemo,zvacu tog lika od koga sam uzeo sajlu,pa valjda ce on znati… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Decembar 23, 2007 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan ukucaj u google images JAWA WIRE DIAGRAM i ima da bira sta ti treba evo ti dobar link za jawu http://www.jawamania.info/default.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 23, 2007 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj mi tvoju imejl adresu pa cu ti poslati nekoliko slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 23, 2007 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna za pocetak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dmanger 0 Napisano Decembar 23, 2007 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan E,ljudi,hvala na pomoci! Sad I sam znam zasto nisam znao da stavim tu sajlu! Pa ja uopste nemam taj sklop-mehanizam gde ide sajla! Mislim,nisam glupav da ne umem da postavim jednu sajlu,ali problem je kad nemas gde da je stavis! Narucio sam danas taj sklop,stici ce mi ovih dana,oko 10 evra je! Javicu vam kako sam prosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 24, 2007 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zalazio ovamo par dana,pa nisam video temu.Shema za spajanje je ok.Na 51 izvod ide u ovom slucaju - pol akumulatora,posto je sasija pozitivna. 61 je kontrolna lampica punjenja akumulatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Decembar 24, 2007 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis ova shema koju su poslali za kvacilo je mislim sa 350-ice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 24, 2007 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali je pomoglo! ;)U sustini je isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dmanger 0 Napisano Decembar 24, 2007 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je na slici malo drukcije nego kod mene,ali je sad bitno da znam sta mi fali. Valjda ce mi stici za par dana pa cu onda da vidim! Inace hvala,od velike ste pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 140 Napisano Decembar 25, 2007 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Mala napomena. Obratri paznju da sklop lezi kao na slici, da ona ,,kuka,, u koju dodje sajla ( br 10 sa slike) lepo legne u viljusku br 9 uz pomoc srafa za stelovanje br 8 pa tek onda pricvrsti sajlu. Onda ce ti funkcionisati Javin specijalitet. Kad pritisnes polugu menjaca ukljuci se kvacilo bez da stiskas rucicu. Mora da bude malo zazora izmedju kuke i viljuske da ti kvacilo ne bi bilo napeto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dmanger 0 Napisano Decembar 25, 2007 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala na uputstvu,sad konacno shvatam kako sve to radi... videcemo kad mi stigne...Srecan Bozic! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...