vld 20 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju Alfu 155. 2000ccm, 16V, TwinSpark, 150KS Godiste je 1997., poslednja godina u kojoj se pravila 155. Ima automatsku klimu, ABS, servo volan (od punog levog do punog desnog - dva kruga ), elektricne prozore i retrovizore, tonirana stakla i malo tamnije folije pozadi, aluminijumski sus-pleh ispod motora i menjaca, maglenke... Muzika je odlicna, sa Sony USB/CD plejerom, 6x9 elipsama pozadi i 10cm zvucnicima u tabli. Ima RH Cup felne, Alfa Romeo sportski izduv i Momo enterijer. Presla je 118000 i nemam razloga da verujem da je tu neko petljao, s obzirom na stanje enterijera i svega ostalog. Ulje i fliteri su zamenjeni pre 3000km, a zupcasti i svih 8 svecica pre 10000km. Sve je ispravno i sve radi, nema nikakvog ulaganja. Nema plin i nikad nije ni imala, uvek je vozena na benzin. Registrovana je do decembra 2013. Kod mene je poslednje dve godine. Cena je 2000e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano April 1, 2013 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad mi nije bilo jasno kako je moguce da su pro dizajniranju ovog auta stavili felne tako malog promera. Koliko bi opasnije izgledala da su vece... Inace, jako lep auto, steta sto nije originalno crven. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 1, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Bella macchina! Samo si je nagrdio sa felnama Što reče Djusi Dukatista, felne su fabrički male naspram auta, da su bar dva broja veće, izgledala bi vrhunski Srećno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo je odmah da stavim i "DISCLAIMER" Felne su bile takve kad sam kupio auto, a ja se nikad nisam nakanio da ih prefarbam! Definitivno bi veci tockovi bili bolji. Ovo su 15" i najvece gume koje mogu da se voze su 195/60. Vidjao sam i sa 16" ali moraju neke 40 gume ili tako nesto, a za nase puteve je to horor... Boja se zove "tundra verde" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Moze i neka zamena, ako je interesantna (ali ne interesantna kao masina za ratluk, 2 tone uljane repice i polovne cizme ). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 9, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pre ce biti 20 tona http://www.kvantas.rs/cene/1601-uljana-repica-450-evra-po-toni- Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano April 9, 2013 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam Alfu 155, doduse 1.8 TS. Nije za neiskusne vozace ... Srecno sa prodajom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano April 13, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 1800e. Ako ima nekoga ko je iz Bajine Bašte ili Perućca ili se muvao po auto relijima kod nas, značiće mu da je auto kupljen od čuvenog majstora Miše Rida iz Perućca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Maj 7, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za Porsche Panamera Turbo uz moju doplatu do 220evra, u zavisnosti od stanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 7, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za Porsche Panamera Turbo uz moju doplatu do 220evra, u zavisnosti od stanja Daj 250 evra i odma da pravimo poso 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Maj 7, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Znas sta, ako je bas dobra, pa da se i pozajmim negde za tih 30 sto mi fali.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 7, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam Alfu 155, doduse 1.8 TS. Nije za neiskusne vozace ... Srecno sa prodajom. Da bas je auto od 1800 kubika tolika zver,svako ko vozi bilo koji malo jaci motor,njemu je auto do 250 konja smesan.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 7, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ne možeš porediti ta dva sveta. Provozao sam i bio sam doooobrano vožen u BMW E36 M3 3.0 286ks, moj motor od 45ks do stotke stiže za isto vreme kao taj auto ali je osećaj ubrzanja dosta drugačiji i zanimljiviji u autu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 7, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Znas sta, ako je bas dobra, pa da se i pozajmim negde za tih 30 sto mi fali.... Gde ne vredi...ima ugrađenu kuku ...a i registrovan je na "SO Šabac" kao priključno vozilo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Maj 8, 2013 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Ne možeš porediti ta dva sveta. Provozao sam i bio sam doooobrano vožen u BMW E36 M3 3.0 286ks, moj motor od 45ks do stotke stiže za isto vreme kao taj auto ali je osećaj ubrzanja dosta drugačiji i zanimljiviji u autu Bas tako.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 8, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ne možeš porediti ta dva sveta. Provozao sam i bio sam doooobrano vožen u BMW E36 M3 3.0 286ks, moj motor od 45ks do stotke stiže za isto vreme kao taj auto ali je osećaj ubrzanja dosta drugačiji i zanimljiviji u autu A probaj neku noviju hiljadarku od preko 150 konja,pa posle provozaj tog bmwa,veruj mi bice ti smesan ...znam da auto i motor nisu za poredjenje,al malo mi je bio glup komentar kolege jer za auto od 140-150 konja kaze da je zver,i da nije za neiskusne,a danas skoro oi moderni gradski autici imaju tu snagu.. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Maj 8, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nije avion, ali se stvarno jako lepo vozi. Lepo ubrzava, lepo koci, volan je vrlo direktan i daje odlican osecaj, zvuk iz ovog auspuha je dubok i mocan... A klima lepo hladi... Nije sto je moj, nego... Mada, danas sam cimnuo 10ak ortaka i uspecu verovatno da nakupim tih 30 evra koje mi nedostaju za Panameru od Pekija, tako da cu mozda i da zavrsim posao s njim. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Maj 8, 2013 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Pazi bilo koji noviji auto koji ima toliko konja 140-150, ima raznorazne skracenice koje ga stabilizuju u krivinama, vade iz govana kad zagusti itd itd. Stariji automobili sa tom snagom moraju imati boljeg vozaca, jer moras bolje da osetis auto, da znas kako se ponasa i kako ce se ponasati, kad das naglo gas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 8, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nije avion, ali se stvarno jako lepo vozi. Lepo ubrzava, lepo koci, volan je vrlo direktan i daje odlican osecaj, zvuk iz ovog auspuha je dubok i mocan... A klima lepo hladi... Nije sto je moj, nego... Mada, danas sam cimnuo 10ak ortaka i uspecu verovatno da nakupim tih 30 evra koje mi nedostaju za Panameru od Pekija, tako da cu mozda i da zavrsim posao s njim. Matori sačekaću te ja za te evre nema frke ...daj samo da se teslimim nemca i ko čovek sednem u talijana :moto3: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...