dzolaja 89 Napisano Decembar 15, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_1054ce076fb85ddf35feb7606491f808fb/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=140&wgr=856&list_total=1&anzeige=0&artnr_gr=205179 danas sam ga dobio i vece mi je za jedan broj, XXL je velicina ,pa rekoh ako neko hoce da kupi za istu cenu kao u Louisu da ne bih vracao neka mi se obrati najkasnije do ponedeljka jer bih tada trebao da vratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Decembar 15, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ti je da ne vracas kombinezon.To sto je veci nije hendikep nego prednost. Kada pocne kisa oblacis ga preko jakne i pantalona. Koliko si visok i tezak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 15, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan mnogo mi je veliki,i probao sam ga sa jaknom i svom opremom,treba mi broj manji ,imam 90kg i visok sam 187cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Decembar 15, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ebi ga brate :-\ . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 15, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan kisni kombinezoni su i predvidjeni da idu preko odjela,pa onaj tko kupuje ne treba uzimati zbog toga broj ili dva veci nego isti broj kao sto je i odjelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Decembar 15, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako bi trebalo da bude, ali sa ovim kombinezonima nije Ja sam isto uzeo ovaj (termo kisni, sa postavom), i narucio L (visok sam 182, tezak 80kg), i kad sam ga probao na jaknu/pantalone (inace nosim konfekcijski broj M najcesce), bio mi je mali, tako da sam morao da vratim i zamenim za XL, koji mi je sasvim ok. Za Dzolaju: Razmisli da li da vracas taj, ipak si ti veci od mene 5cm i tezi 10kg...cisto sumnjam da ce ti ovaj XL biti taman...a mozes i da dodjes da probas kod mene XL velicinu, cisto pre nego sto vratis. Licno mislim da neces u njemu moci da cucnes, i da vozis motor (jesi probao da sednes, tada jos dodatno zategne), a da te ne stegne kod jajca . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Decembar 15, 2007 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Sto je veci, to je samo prednost ! A dao bog da nikad nemas potrebu da ga oblacis ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 19, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Poslusao sam vas ;D sto kazu nasi ljudi bolje da ljulja nego da zulja ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...