theSage 92 Napisano April 5, 2013 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan DUCATI MULTISTRADA je za tvoje potrebe I dzep najbolje rešenje po meni. Naravno zavisi da li se tebi sviđa. Ima modernu elektroniku tri moda koja transformišu motocikl prema potrebama vozača i puta, ima i štedljivi mod koji smanjuje snagu, štedi gorivo i uključuje maksimalnu kontrolu proklizavanja. Ja bih ovo uzeo da sam na tvom mestu. Polovan star godinu dve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 5, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Borim se sam sa sobom, već sam napisao da neću jak motor, opet bi bilo po gasu, velika potrošnja, velika registracija, skuplje održavanje... Dolaze jebena vremena... Moram se malo uozbiljiti, usporiti, imam četiri anđela... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano April 5, 2013 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan Kočnica je u glavi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 5, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Kočnica je u glavi Brate, to je priča za malu djecu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 5, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ako mislis do alpa, uzmi polovnog F800GS! A gotovo sam siguran da je upotrebljiviji na offu nego F650. Ukoliko nisi vozio off do sad, vrlo verovatno ces se preorijentisati vecinski na njega. F800 je jedan od retkih pravih dualsport motora kao i triumph tiger 800. Uz malo treniranja mogu svakakvi tereni da se voze, a na asfaltu pruzaju sigurno vise udobnosti nego jednocilindrasi! Na yt-u potrazi "GS trophy" pa pogledaj, a o triumphu evo jedan zanimljiv propagandni film Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 6, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan ako mislis do alpa, uzmi polovnog F800GS! A gotovo sam siguran da je upotrebljiviji na offu nego F650. Ukoliko nisi vozio off do sad, vrlo verovatno ces se preorijentisati vecinski na njega. F800 je jedan od retkih pravih dualsport motora kao i triumph tiger 800. Uz malo treniranja mogu svakakvi tereni da se voze, a na asfaltu pruzaju sigurno vise udobnosti nego jednocilindrasi! Na yt-u potrazi "GS trophy" pa pogledaj, a o triumphu evo jedan zanimljiv propagandni film Razmišljam i o toj soluciji... Trijumf me ne zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano April 6, 2013 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan Kočnica je u glavi Brate, to je priča za malu djecu... Greška i to velika... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 6, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan nije greska, to je istina ziva! Svima nekad pregori licna u glavi... cesto puta to prodje bez ikakvog problema, a dovoljno je da ustanes na levu nogu pa da krene naopako samo jedna stvar, a onda to skupo kosta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17141 Napisano April 7, 2013 Integrisan, 8307 postova Prijavi odgovor kao problematičan Manite filozofiju, čovek traži motor. Po rečenom, po meni imaš jedan ozbiljan izbor: polovni F800 GS, to ti je u Srbiji za odličan komad male kilometraže, ne iz uvoza (dakle 1. ili 2. vlasnik), oko 8k i nešto malo eur. Ako možeš da proširiš budžet koji si naveo od 10k: nov f800 gs i sa dobrim paketom (ece 1 npr.) u Srbiji se nabavlja za oko 11k i koja stotka evra. Za cenkanje je dobar trenutak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 8, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Manite filozofiju, čovek traži motor. Po rečenom, po meni imaš jedan ozbiljan izbor: polovni F800 GS, to ti je u Srbiji za odličan komad male kilometraže, ne iz uvoza (dakle 1. ili 2. vlasnik), oko 8k i nešto malo eur. Ako možeš da proširiš budžet koji si naveo od 10k: nov f800 gs i sa dobrim paketom (ece 1 npr.) u Srbiji se nabavlja za oko 11k i koja stotka evra. Za cenkanje je dobar trenutak. Taj motor je stvarno dobar, nije isključen iz opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...