Maximus1 204 Napisano Mart 28, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je izvodljivo voziti nocu sa zatamljenim vizirom(dark ili smoked),ne nista predugo,do nekih 20 km.. Nemam iskustva pa me interesuje jer bih kupio za svoju kacigu zatamljeni,a smara me malo to da stalno skidam i menjam kad se vozam nocu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Mart 28, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Grad tu i tamo, skoro da ne moze a na otvorenom putu zaboravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Mart 28, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan E sranje......pa imam na kacigi onaj quik shift vizir,al plasim se da se ne sjebe od stalnog drndanja i menjanja vizira?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Mart 28, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan ma nema sanse, to je pravljeno da se skida i stavlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 28, 2013 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cesto vozim sa zatamnjenim vizirom jer mi smeta sunce, i naravno desi se da nisam planirao da ostanem kasno negde, tako da moram da se vracam sa tamnim vizirom po noci. Sto kaze Milosmtt, po gradu moze da se vozi, ali van grada je pravo mucenje, svaki cas moram da podizem vizir da vidim da li mi se nesto ucinilo ili ne. A sto se tice toga da li ce mehanizma za skidanje, tesko ce to da ti se sjebe. Evo vec dve godine nosim ovu kacigu i stalno menjam vizire i jos je kao novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Mart 28, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da kupim i ne brinem Odlicno onda..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...